Sportsprofiler

Sportsprofiler er de sportsvalg, du har på dit ur. Vi har oprettet fire standardsportsprofiler på dit ur, men du kan tilføje nye sportsprofiler i Polar Flow-appen eller -webservicen og synkronisere dem til dit ur og således oprette en liste over alle dine foretrukne sportsgrene.

Du kan også definere specifikke indstillinger for hver sportsprofil. Du kan f.eks. oprette skræddersyede træningsvisninger for hver sportsgren, du dyrker, og vælge, hvilke data du vil se under træningen: Bare din puls eller bare puls og distance – hvad end der passer dig og dine træningsbehov og -krav bedst.

Du kan maks. have 20 sportsprofiler på dit ur ad gangen. Antallet af sportsprofiler i Polar Flow-mobilappen og Polar Flow-webtjenesten er ikke begrænset.

Få flere oplysninger under Sportsprofiler i Flow.

Brug af sportsprofiler gør det muligt for dig at holde styr på, hvad du har lavet, og at se dit fremskridt i de forskellige sportsgrene. Se din træningshistorik og følg din udvikling i Flow-webservicen.

Du kan bruge Polar Ignite med Polar Club under timer med holdtræning i fitnesscentre. Vælg en af de indendørs sportsprofiler for træningspasset, og sørg for, at funktionen Puls synlig for andre enheder er slået til i indstillingerne for sportsprofiler.

Bemærk, at i en række indendørs sportsprofiler, gruppesportsprofiler og holdsportsprofiler er indstillingen Puls synlig for andre enheder som standard slået til. Dette betyder, at kompatible enheder med trådløs Bluetooth Smart-teknologi, f.eks. udstyr i træningscenter, kan måle din puls. Du kan kontrollere, hvilke sportsprofiler der har Bluetooth-udsendelse slået til som standard, fra Listen over Polar-sportsprofiler. Du kan aktivere eller deaktivere Bluetooth-udsendelse fra indstillingerne for sportsprofiler.