Parring af sensorer med dit ur

Par en pulsmåler med dit ur

Når du har en Polar-pulsmåler på, der er parret med dit ur, måler uret ikke pulsen fra håndleddet.

1. Fugt stroppens elektrodeområder.
  2. Fastgør sendermodulet til stroppen.
  3. Fastgør stroppen om brystet og justér den, så den sidder tæt.
  4. På dit ur skal du gå ind på Indstillinger > Generelle indstillinger > Par og synkroniser og trykke på Par sensor eller anden enhed.
  5. Strejf din pulsmåler med dit ur, og vent på, at den bliver fundet.
  6. Når pulsmåleren er fundet, vises enheds-id'et, f.eks. Polar H10 xxxxxxxx. Tryk på grønt fluebensikon for at starte parring.
  7. Parring udført vises, når du er færdig.