Gå ind i menuen ved at trykke på knappen og gennemse menuen ved at stryge op eller ned. Bekræft dine valg ved at trykke på displayet, og gå tilbage med knappen.

Start træning

Herfra kan du starte dine træningspas. Tryk på displayet for at åbne førtræningstilstanden, og find den sportsprofil, du ønsker at bruge.

Se Start et træningspas for at få yderligere oplysninger.

Indstillinger

Du kan redigere følgende indstillinger på uret:

• Fysiske indstillinger
  • Generelle indstillinger
  • Urindstillinger

Få flere oplysninger under Indstillinger.

Ud over de indstillinger, der er tilgængelige på uret, kan du redigere sportsprofilerne i Polar Flow-webtjenesten og -appen. Tilpas dit ur med dine yndlingssportsgrene og den information, du vil følge under dine træningspas. Se Sportsprofiler i Flow for yderligere oplysninger.

Timere

Under Timere finder du et stopur og en nedtællingstimer.

Stopur

For at starte stopuret skal du først trykke på Stopur og derefter på . Tryk på omgangsikonet for at tilføje en omgang. Tryk på knappen for at sætte stopuret på pause.

Nedtællingstimer

Du kan indstille nedtællingstimeren til at tælle ned fra et angivet tidspunkt. Tryk på Indstil timer, indstil tidsrummet, og bekræft ved at trykke på . Når det er gjort, skal du trykke på Start for at starte nedtællingstimeren.

Nedtællingstimeren føjes til det grundlæggende urdisplay.

Når nedtællingen er slut, vibrerer uret. Tryk på for at genstarte timeren, eller tryk på for at annullere og gå tilbage til tidsvisningen.

Under træningen kan du bruge intervaltimeren og nedtællingstimeren. Tilføj timervisning til træningsvisninger under indstillingerne for sportsprofiler i Flow, og synkroniser indstillingerne med dit ur. Du kan få yderligere oplysninger om brug af timere under træning i Under træning.

Vejledt vejrtrækningsøvelse med Serene

Tryk først på Serene, og tryk derefter på Start øvelse for at starte vejrtrækningsøvelsen.

Få flere oplysninger under Serene™ vejledt vejrtrækningsøvelse.

Konditionstest

For at udføre konditionstesten skal du først trykke på Konditionstest og derefter på Slap af, og start testen.

Få flere oplysninger under Konditionstest med håndledsbaseret pulsmåling.