Ikoner på displayet

Flytilstand er slået til. Flytilstand afbryder al trådløs kommunikation fra dit ur. Du kan stadigvæk bruge det, men du kan ikke synkronisere dine data med Polar Flow-mobilappen eller bruge det med trådløst tilbehør.

Tilstanden Forstyr ikke er slået til. Når forstyr ikke er slået til, modtager du ingen meddelelser eller underretninger om opkald. Bevægelse til aktivering af baggrundsbelysning er også slået fra.

Vibrerende alarm er slået til. Hvis du vil indstille alarmen, skal du gå til Indstillinger > Urindstillinger.

Din parrede telefon er frakoblet, og meddelelser er slået til. Kontrollér, at telefonen er inden for Bluetooth-rækkevidde fra uret, og at Bluetooth er slået til på telefonen.

Skærmlås er slået til. Tryk på knappen i 2 sekunder for at låse skærmen op.