Aktivering af baggrundsbelysning

Bevægelse til aktivering af baggrundsbelysning

Baggrundsbelysning er ikke tændt hele tiden for at spare på din enheds batteri. Baggrundsbelysningen tændes automatisk, når du drejer dit håndled for at kigge på uret. Det er ikke muligt at indstille baggrundsbelysningen til at være tændt altid bortset fra under træningspas.

Funktionen Forstyr ikke

Bevægelse til aktivering af baggrundsbelysning er slået fra, når Forstyr ikke er slået til. Du kan aktivere baggrundsbelysningen, når Forstyr ikke er slået til ved at trykke på knappen. Få yderligere oplysninger under Hurtigindstillinger.

Baggrundsbelysning altid tændt under træning

Sådan er baggrundsbelysning altid slået til under træning: Stryg ned fra toppen af displayet for at trække menuen Hurtigindstillinger ned. Tryk på ikonet Baggrundsbelysning for at vælge Altid slået til eller Automatisk. Når Altid slået til er valgt, vil urdisplayet blive oplyst under hele dit træningspas. Indstillingen af baggrundsbelysning vil som standard vende tilbage til automatisk, efter du er færdig med dit træningspas.

Bemærk, at valget af Altid slået til dræner dit batteri meget hurtigere end standardindstillingen.