Polar H9 -sykesensori

Tässä käyttöohjeessa on Polar H9 -sykesensoria koskevat ohjeet.

Polar H9 on korkealaatuinen sykesensori, joka sopii hyvin arjen treeneihin. Laite mittaa sykkeesi tarkasti, ja sen mukana tulee Polar Soft Strap kiinnitysvyö. Polar H9 toimii erinomaisesti niin Polar Beat sovelluksen kuin monien kolmannen osapuolen sovellusten kanssa. Valitse vain sovellus, ja puhelimesi muutttuu fitnessmittariksi käden käänteessä. Lisäksi Polar H9 käyttää Bluetooth®-, ANT+™- ja 5 kHz -teknolgiaa, joten sen saa yhdistettyä moniin erilaisiin treeni- ja kuntoilulaitteisiin. Rinnan ympärille laitettavan kiinnitysvyön ansiosta Polar H9 mittaa kehosi reaktiot reaaliajassa ja laskee poltetut kalorit tarkasti.