Polar H9 pulssensor

Denne brukerhåndboken inneholder instruksjoner for Polar H9 pulssensor.

Polar H9 er en pulssensor av høy kvalitet. Den leveres med Polar Soft Strap og registrerer puls nøyaktig. Polar H9 fungerer utmerket med Polar Beat-appen, samt mange tredjepartsapper; det er enkelt å gjøre telefonen om til en aktivitetsklokke. Med Bluetooth, ANT+ og 5kHz, kan du være sikker på at du kan koble til et stort utvalg sportsenheter og treningsapparater. Måling med bryststropp gjør at Polar H9 reagerer umiddelbart på det som skjer i kroppen, og du får oversikt over nøyaktig kaloriforbrenning.

Den siste versjonen av denne brukerhåndboken og videoveiledningene er tilgjengelige på support.polar.com/en/h9-heart-rate-sensor.