Polar H10-pulsmåler

Denne brugervejledning indeholder instruktioner til Polar H10-pulsmåler.

Polar H10 er en utrolig præcis pulsmåler, der kommer med Polar Pro-brystbæltet. Polar H10 giver en interferensfri elektrisk måling af høj kvalitet og anses for at være den mest nøjagtige pulsmåler af mange kilder. Polar H10 tilslutter og overfører data via Bluetooth® og ANT+™ og giver dermed en fremragende variation af forbindelsesmuligheder med kompatible sportsure, smarture og træningsapps. Du kan også have to samtidige Bluetooth-forbindelser. Polar H10 har en intern hukommelse til ét træningspas, og du kan synkronisere dit træningspas med Polar Beat bagefter. Polar Pro-brystbæltet kan vaskes i vaskemaskine.

Den seneste version af denne brugervejledning og videovejledning findes på support.polar.com/da/H10.