Snabbinställningsmenyn

Svep nedåt från den övre delen av displayen i klockfunktionen för att dra ner menyn Snabbinställningar.

Svep åt vänster eller höger för att bläddra och tryck för att välja en funktion.

Tryck på för att anpassa vilka funktioner du vill se i snabbinställningsmenyn. Välj från Larm, Nedräkningstimer, Stör ej och Flygläge.

• Larm: Ställ in larmupprepning: Av, En gång, Måndag–Fredag eller Alla dagar. Om du väljer En gång, Måndag - Fredag eller Alla dagar, ställ även in tiden för alarmet.

När alarmet är aktiverat visas en klockikon i klockfunktionen.

• Nedräkningstimer: Välj Ställ in timer och ställ in nedräkningstiden och tryck på OK för att bekräfta. När det är slutfört väljer du Starta och trycker på OK för att starta nedräkningstimern.
  • Stör ej: Tryck på stör ej-ikonen för att aktivera den och tryck igen för att stänga av den. När funktionen Stör ej är aktiverad får du inga notiser eller ringsignaler. Aktiveringsgesten för bakgrundsbelysning är också inaktiverad
  • Flygläge: Tryck på ikonen flygläge för att aktivera det och tryck igen för att stänga av det. I flygläge frånkopplas all trådlös kommunikation från din klocka. Du kan fortfarande använda den, men du kan inte synkronisera dina data med mobilappen Polar Flow eller använda den med trådlösa tillbehör.

Batteristatusikonen visar hur mycket laddning som finns kvar i batteriet.