Weergaven kiezen

De displayweergave vertelt je veel meer dan alleen de tijd. Je ziet de meest actuele informatie rechtstreeks op de displayweergave. Kies welke displayweergaven op de wijzerplaat worden weergegeven in de tijdweergave.

Ga naar Instellingen > Weergaven kiezen en kies uit Alleen tijd, Dagelijkse activiteit, Status cardiobelasting, Huidige hartslag, Laatste trainingssessies, Nightly Recharge, FitSpark trainingsbegeleiding, Weer, Weekoverzicht, Je naam en Muziekbediening.

Je kunt naar links of rechts vegen of door de displayweergaven van je horloge bladeren met de knoppen OMHOOG en OMLAAG. Druk op het display of op de knop OK om meer details weer te geven.