Brugervejledning til Grit X: Funktioner > Udskiftelige armbånd

Udskiftelige armbånd

Grit X bruger en standardrem på 22 mm. Med de udskiftelige armbånd kan du gøre dit ur personligt, så det passer til enhver situation og stil, og så du kan have det på hele tiden og få mest muligt ud af aktivitetsmåling 24/7, stabil pulsmåling og registrering af søvn.

Vi anbefaler, at du undgår metalremme, da den kan påvirke GPS-nøjagtigheden.

Sådan skifter du armbåndet

Det er hurtigt og nemt at skifte armbåndet med fjederstænger. Vælg dit foretrukne armbånd fra Polars udvalg, eller brug en anden urrem, der bruger 22 mm fjederstænger.

1. For at tage remmen af skal du trække udløserpinden mod midten af remmen og trække remmen væk fra uret
  2. Træk udløserpinden mod midten af remmen, og niveller den anden ende af stiften med hullet på uret
  3. Frigør pinden for at låse remmen på plads
  4. Sørg for, at pinden er låst, og så er du klar