Du er her: Vigtige oplysninger > Sådan bruges dit Polar-produkt på sikker vis

Sådan bruges dit Polar-produkt på sikker vis

Datasikkerhedsopdateringer udføres to år frem fra et produkts annoncerede slutdato for produktets levetid. Opdater dit Polar-produkt jævnligt og lige så snart, Polar Flow-mobilappen eller Polar FlowSync-computersoftwaren informerer dig om tilgængeligheden af en ny firmwareversion.

Data fra træningspas og andre data, der er gemt på din Polar-enhed, omfatter følsomme data om dig, som f.eks. dit navn, fysiske oplysninger, din overordnede sundhed og placering. Placeringsdata kan bruges til at spore dig, når du er ude og træne, og til at finde ud af, hvor dine normale ruter er. Derfor bør du være ekstra opmærksom, når du opbevarer enheden, når den ikke er i brug.

Hvis du bruger mobilmeddelelser på din håndledsenhed, skal du være opmærksom på, at meddelelser fra visse applikationer bliver vist på håndledsenhedens display. Dine seneste meddelelser kan også ses fra enhedens menu. Hvis du vil sikre fortroligheden af dine private meddelelser, skal du stoppe med at bruge funktionen med mobilmeddelelser.

Inden du videregiver enheden til en tredjepart til test, eller inden du sælger den, er det nødvendigt at gendanne enhedens fabriksindstillinger og at fjerne enheden fra din Polar Flow-konto. En gendannelse til fabriksindstillingerne kan udføres med FlowSync-softwaren på din computer. En gendannelse til fabriksindstillingerne rydder enhedens hukommelse, og enheden kan ikke længere knyttes til dine data. Hvis du vil fjerne enheden fra din Polar Flow-konto, skal du logge på Polar Flow-webtjenesten, vælge produkter og klikke på knappen Fjern ud for det produkt, du vil fjerne.

De samme træningspas gemmes også på din mobilenhed med Polar Flow-appen. Som en ekstra sikkerhed kan forskellige indstillinger til forbedring af sikkerheden aktiveres på din mobilenhed, som f.eks. stærk autentificering og enhedskryptering. Se brugervejledningen til din mobilenhed for anvisninger til, hvordan du aktiverer disse indstillinger.

Når du bruger Polar Flow-webtjenesten, anbefaler vi, at du bruger en adgangskode, der er mindst 12 tegn lang. Hvis du bruger Polar Flow-webtjenesten på en offentlig computer, skal du huske at rydde cache- og browserhistorikken for at forhindre andre i at få adgang til din konto. Derudover skal du ikke tillade en computers browser at gemme eller huske din adgangskode til Polar Flow-webtjenesten, hvis det ikke er din private computer.

Evt. sikkerhedsproblemer kan rapporteres til security(a)polar.com eller Polar Kundeservice.