Kompatible sensorer

Få en bedre træningsoplevelse og en mere komplet forståelse af din præstation med kompatible Bluetooth®-sensorer. Ud over en række Polar-sensorer er dit ur helt kompatibelt med adskillige sensorer fra tredjeparter.

Se en komplet liste over kompatible Polar-sensorer og -tilbehør

Se kompatible sensorer fra tredjeparter

Inden du tager en ny sensor i brug, skal den parres med dit ur. Parringen tager kun nogle få sekunder og sikrer, at dit ur kun modtager signaler fra dine sensorer, og giver mulighed for en gruppetræning, der er fri for forstyrrelser. Sørg for at udføre parringen derhjemme, inden du deltager i en begivenhed eller et løb, for at forhindre forstyrrelser pga. datatransmission. Få instruktioner under Parring af sensorer med dit ur.

Polar H10-pulsmåler

Overvåg din puls med maksimal præcision med Polar-H10 pulsmåleren med et brystbælte.

Selvom Polar Precision Prime er den mest nøjagtige teknologi til optisk pulsmåling, der findes, og som fungerer stort set overalt, giver Polar 10-pulsmåleren dig den bedste pulsmålingsnøjagtighed i sportsgrene, hvor det er mere udfordrende at holde sensoren stille på dit håndled, eller hvor du har tryk eller bevægelse i musklerne eller senerne nær sensoren. Polar H10-pulsmåleren reagerer bedre, når pulsen stiger eller falder hurtigt, så den er også perfekt til intervaltræning med hurtige sprint.

Polar H10-pulsmåleren har en intern hukommelse, der gør det muligt for dig at måle et træningspas med det uden en tilsluttet træningsenhed eller en mobil træningsapp i nærheden. Du skal bare parre H10-pulsmåleren med Polar Beat-appen og starte træningspasset med appen. På denne måde kan du f.eks. måle din puls fra dine svømmetræningspas med Polar H10-pulsmåleren. Få flere oplysninger på supportsiderne til Polar Beat og Polar H10-pulsmåler.

Når du bruger Polar H10-pulsmåleren under dine cykeltræningspas, kan du have dit ur monteret på dit cykelstyr, så du let kan se dine træningsdata, mens du cykler.

Polar Skosensor Bluetooth® Smart

Skosensoren Bluetooth® Smart er til løbere, som ønsker at forbedre deres teknik og præstation. Den gør det muligt at se hastigheds- og distanceinformation, uanset om du løber på et løbebånd eller en meget mudret sti.

  • Måler hvert skridt, du tager, for at vise løbehastighed og -distance.
  • Hjælper med at forbedre din løbeteknik ved at vise din løbekadence og skridtlængde
  • Den lille sensor passer godt på dine snørebånd
  • Stød- og vandtæt, så den kan håndtere selv de mest krævende løb

Polar Hastighedssensor Bluetooth® Smart

Flere forskellige faktorer kan påvirke din cykelhastighed. Naturligvis er kondition den ene af dem, men vejrforholdene og vejens varierende hældninger spiller også en stor rolle. Den mest avancerede måde til at måle, hvordan disse faktorer påvirker hastigheden af din præstation, er med den aerodynamiske hastighedssensor.

  • Måler dine aktuelle, gennemsnitlige og maksimale hastigheder
  • Måler din gennemsnitshastighed for at se din udvikling og forbedringen af din præstation
  • Let, og alligevel solid, samt nem at påmontere

Polar Kadencesensor Bluetooth® Smart

Den mest praktiske måde at måle din cykeltræning på er med vores avancerede trådløse kadencesensor. Den måler din gennemsnitlige og maksimale cykelkadence i realtid som omdrejninger i minuttet, så du kan sammenligne teknikken af din cykeltur med tidligere ture.

  • Forbedrer din cykelteknik og identificerer din optimale kadence.
  • Interferensfrie kadencedata lader dig vurdere din individuelle præstation
  • Udformet til at være aerodynamisk og let

Power-sensorer fra tredjeparter

Cykeleffekt

Hvis du måler din cykeleffekt, hjælper det dig med at overvåge og udvikle din cykelpræstation og pedalteknik. I modsætning til puls er effekt en absolut og objektiv værdi af indsatsen. Dette betyder, at du også kan sammenligne dine effektværdier med andre cyklister, der er af samme køn og har ca. den samme størrelse som dig. Eller du kan sammenligne watt pr. kg for at få de mest pålidelige resultater. Hvis du ser, hvordan din puls svarer til effektzonerne, får du også et større indblik.