Je bent hier: Instellingen > Opnieuw opstarten en resetten

Opnieuw opstarten en resetten

Als je problemen ondervindt met je horloge, probeer het dan opnieuw op te starten. Als je het horloge opnieuw opstart, gaan je instellingen en persoonlijke gegevens niet verloren.

Het horloge opnieuw opstarten

Druk op je horloge op de knop TERUG en navigeer naar Instellingen > Algemene instellingen > Info over je horloge en kies Je horloge opnieuw opstarten.

De fabrieksinstellingen herstellen

Als opnieuw opstarten van je horloge geen effect heeft, kun je de fabrieksinstellingen herstellen. Let op: als je de fabrieksinstellingen herstelt, worden al je persoonlijke gegevens en instellingen van je horloge verwijderd en moet je het horloge daarna weer opnieuw configureren. Alle gegevens die je vanaf je horloge naar je Flow account hebt gesynchroniseerd, zijn veilig.

  1. Ga naar flow.polar.com/start en download en installeer de Polar FlowSync software voor gegevensoverdracht op je computer.
  2. Sluit je horloge met de kabel aan op de USB-poort van je computer.
  3. Open de instellingen in FlowSync.
  4. Kies de knop Fabrieksinstellingen herstellen.
  5. Als je de Polar Flow app gebruikt om te synchroniseren, controleer dan de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten op je smartphone en verwijder je horloge uit de lijst als het daarin wordt vermeld.

Nu moet je je horloge opnieuw configureren, via een smartphone of computer. Gebruik bij de configuratie het Polar-account dat je gebruikte voordat je het horloge ging resetten.