Menu Snelinstellingen

Veeg in de tijdweergave vanaf de bovenkant van het display omlaag om het menu Snelinstellingen te openen.

Veeg naar links of naar rechts om een functie te kiezen:

Tik om de functies aan te passen die je wilt zien in het menu Snelinstellingen. Kies uit Alarm, Afteltimer, Niet storen en Vliegmodus.

  • Alarm: Stel alarm herhalen in: Uit, Eenmaal, Maandag tot vrijdag of Dagelijks. Als je Eenmaal, Maandag tot vrijdag of Dagelijks kiest, stel dan ook de tijd in voor het alarm.

Als het alarm is ingeschakeld, verschijnt in de tijdweergave een klokpictogram.

  • Afteltimer: Kies Timer instellen, stel de afteltijd in en druk op OK om te bevestigen. Als je dit hebt gedaan, kies je Start en druk je op OK om de afteltimer te starten.
  • Niet storen: Tik op het pictogram Niet storen om deze functie in te schakelen. Tik opnieuw om de functie weer uit te schakelen. Als Niet storen is ingeschakeld, ontvang je geen meldingen of waarschuwingen bij inkomende gesprekken. De functie Verlichting inschakelen is ook uitgeschakeld.
  • Vliegmodus: Tik op het pictogram Vliegmodus om deze functie in te schakelen. Tik opnieuw om de functie weer uit te schakelen. De vliegmodus breekt alle draadloze communicatie vanaf je horloge af. Je kunt je horloge wel gebruiken, maar je kunt je gegevens niet synchroniseren met de Polar Flow mobiele app of het horloge gebruiken in combinatie met draadloze accessoires.

Het pictogram Batterijstatus laat zien hoe vol de batterij is.