Knopfuncties en bewegingen

Je horloge heeft vijf knoppen die, afhankelijk van de gebruikssituatie, verschillende functies hebben. Zie onderstaande tabellen voor de functionaliteiten van de knoppen in verschillende modi.

Tijdweergave en menu

LICHT TERUG OK OMHOOG/OMLAAG

Display verlichten

In de tijdweergave: het batterijstatussymbool weergeven

Ingedrukt houden om knoppen en touch-display te vergrendelen

Menu openen

Terug naar het vorige niveau

Instellingen ongewijzigd laten

Keuzes annuleren

Ingedrukt houden om vanuit het menu terug te gaan naar de tijdweergave

In de tijdweergave: ingedrukt houden om koppelen en synchroniseren te starten

De op het display weergegeven selectie bevestigen

Ingedrukt houden om naar de pre-trainingsmodus te gaan

Drukken om details weer te geven van de informatie in de displayweergave

In de tijdweergave: de displayweergave wijzigen

Door keuzelijsten navigeren

Geselecteerde waarde wijzigen

Pre-trainingsmodus

LICHT TERUG OK OMHOOG/OMLAAG

Display verlichten

Ingedrukt houden om knoppen te vergrendelen

Druk in om het snelmenu te openen

Terug naar tijdweergave

Trainingssessie starten

Door sportlijst navigeren

Tijdens de training

LICHT TERUG OK OMHOOG/OMLAAG

Display verlichten

Ingedrukt houden om knoppen te vergrendelen

Eenmaal indrukken om de training te onderbreken

Wanneer de training is onderbroken: ingedrukt houden om de sessie te stoppen

Ronde markeren

Trainingsregistratie hervatten tijdens pauzeren

Trainingsweergave wijzigen

Kleurentouch-display

Met een eenvoudige veeg over het always-on kleurentouch-display kun je van weergave verwisselen en door lijsten en menu's van je horloge bladeren. Je kunt items kiezen door op het display tikken.

• Veeg omhoog of omlaag om te bladeren.
  • In de tijdweergave veeg je naar links of rechts om de displayweergave van je horloge te wijzigen. Elke displayweergave laat een ander informatieoverzicht zien.
  • Veeg in de tijdweergave naar boven over het display om meldingen te bekijken en de muziekbediening te openen.
  • Tik op het display om gedetailleerdere informatie te openen.

Het touch-display is tijdens de trainingssessies uitgeschakeld. Verwijder vuil, zweet of water met een doekje van het display om ervoor te zorgen dat het goed blijft werken. Het touch-display reageert niet goed wanneer je handschoenen draagt als je het probeert te gebruiken.

Meldingen bekijken

De rode stip onderaan het display geeft aan of je nieuwe meldingen hebt. Veeg naar boven over het display om meldingen te bekijken.

Veeg in de tijdweergave naar boven over het display om meldingen te bekijken.

Tikfunctie

Tik met twee vingers stevig op het display om een ronde vast te leggen tijdens een trainingssessie. De tikfunctie is geen functie van het touch-display.

Verlichting inschakelen

De verlichting wordt automatisch ingeschakeld wanneer je je pols draait om op het horloge te kijken.