Urdisplay-indstillinger

Under Indstillinger > Urdisplay kan du vælge mellem analog og digitalt display og tilpasse urets stil og farve.

Vælg først Digitalt eller Analogt. Vælg derefter stilen.

Under Digital finder du Symmetri, Minutter i midten, Små sekunder og Sekunder i cirkel.

Symmetri

Minutter i midten

Små sekunder

Sekunder i cirkel

Under Analog finder du Klassisk, Art Deco, Lollipop og Pearl.

Klassisk

Art deco

Lollipop

Pearl

Vælg farvetemaet til dit urdisplay. De tilgængelige farver er rød, orange, gul, grøn, blå, lilla, pink og fersken.

Bemærk, at du ikke kan ændre farven for indstillingen Digital Symmetry.