Hastighed og distance fra håndleddet

Dit ur måler hastighed og distance fra dine håndledsbevægelser med et indbygget accelerometer. Denne funktion er praktisk, når du løber indendørs eller steder med begrænsede GPS-signaler. For at få maksimal nøjagtighed skal du sikre dig, at du har indstillet hvilken hånd, du bruger, og din højde korrekt. Hastighed og distance fra håndleddet fungerer bedst, når du løber ved et tempo, der er naturligt og føles behageligt.

Bær dit ur tæt på dit håndled for at forhindre rystelser. For at få konsekvente målinger bør den altid bæres på den samme position på dit håndled. Undgå at bære andre enheder, såsom ure, aktivitetsmålere eller telefonarmbånd på den samme arm. Derudover bør du ikke holde noget i den samme hånd, som f.eks. et kort eller en telefon.

Hastighed og distance fra håndleddet er tilgængelig i følgende løbesportsgrene: Gang, løb, jogging, landevejsløb, trailløb, løb på løbebånd, orienteringsløb og ultraløb. For at se hastighed og distance under et træningspas skal du sørge for, at du har hastighed og distance føjet til træningsvisningen af den sportsprofil, du anvender, når du løber. Dette kan gøres i træningsvisningen Sportsprofiler i Polar Flow-mobilappen eller i Flow-webservicen.