Kompatible sensorer

Få en bedre træningsoplevelse og en mere komplet forståelse af din præstation med kompatible Bluetooth®-sensorer. Ud over en række Polar-sensorer er dit ur helt kompatibelt med adskillige sensorer fra tredjeparter.

Se en komplet liste over kompatible Polar-sensorer og -tilbehør

Se kompatible sensorer fra tredjeparter

Inden du tager en ny sensor i brug, skal den parres med dit ur. Parring tager kun et par sekunder og er med til at sikre, at dit ur modtager signaler kun fra dine sensorer. Desuden giver det mulighed for træning i en gruppe uden forstyrrelser. Inden du starter en begivenhed eller et løb, skal du huske at foretage parringen derhjemme for at undgå interferens pga. datatransmission. Få instruktioner ved at se Parring af sensorer med dit ur.

Polar OH1 optisk pulsmåler

Polar OH1 er en kompakt optisk pulsmåler, der måler puls fra din arm eller tinding. Den er alsidig og giver en fantastisk mulighed for pulsbryststropper og håndledsbaserede pulsenheder. Med Polar OH1 kan du sende din øjeblikkelige puls til dit sportsur, smartur eller Polar Beat eller anden fitness-app via Bluetooth, og samtidig til ANT+ enheder. Polar OH1 har en indbygget hukommelse, så du kan begynde din træning med OH1 alene og overføre træningsdataene til din telefon bagefter. Den kommer med et behageligt armbånd, som kan vaskes i vaskemaskine, og et spænde til svømmebrillestrop (i Polar OH1 + produktpakke).

Den kan også bruges med appen Polar Club, Polar GoFit og Polar Team.

Polar Verity Sense

Polar Verity Sense er en alsidig optisk pulsmåler i høj kvalitet, der måler pulsen fra din arm eller tinding. Polar Verity Sense er et glimrende alternativ til pulsbrystbælter og håndledsbaserede enheder. Du kan bruge den med produktets armbåndet, spændet til svømmebrillestroppen eller placere den, så den sidder godt og tæt på din hud. Polar Verity Sense giver maksimal bevægelsesfrihed og kan bruges til utallige sportsgrene. Polar Verity Sense kan f.eks. registrere puls, distance, tempo og omgange, når du svømmer. Du kan optage dine træninger i sensorens interne hukommelse og derefter overføre træningsdata til din telefon. Eller du kan forbinde sensoren med dit ur enhed og følge din puls i realtid under din træning.

Polar H10-pulsmåler

Overvåg din puls med maksimal præcision med Polar H10-pulsmåleren med et brystbælte.

Selvom Polar Precision Prime er den mest nøjagtige målingsteknologi til optisk pulsmåling, der findes, og fungerer mere eller mindre alle steder, giver Polar H10-pulsmåleren dig dog den bedste pulsnøjagtighed i sportsgrene, hvor det er mere udfordrende at holde sensoren stille på dit håndled, eller hvor du har tryk eller bevægelse i musklerne eller senerne nær sensoren. Polar H10-pulsmåleren reagerer bedre, når pulsen stiger eller falder hurtigt, så den er også perfekt til intervaltræning med hurtige sprint.

Polar H10-pulsmåleren har en intern hukommelse, der gør det muligt for dig at måle et træningspas med det uden en tilsluttet træningsenhed eller en mobil træningsapp i nærheden. Du skal bare parre H10-pulsmåleren med Polar Beat-appen og starte træningspasset med appen. På denne måde kan du f.eks. samle dine pulsdata fra dine svømmepas med Polar H10-pulsmåleren Få flere oplysninger under supportsiderne for Polar Beat og Polar H10-pulsmåler.

Når du bruger Polar H10-pulsmåleren under dine cykeltræningspas, kan du have dit ur monteret på dit cykelstyr, så du let kan se dine træningsdata, mens du cykler.

Polar H9-pulsmåler

Polar H9 er en pulsmåler af høj kvalitet, som du kan bruge til dine daglige sportsaktiviteter. Den fås med Polar Soft Strap og registrerer din puls nøjagtigt. Polar H9 er ideel sammen med Polar Beat-appen samt mange tredjepartsapps: Du kan nemt forvandle din telefon til en konditionsmåler. Derudover sikrer teknologierne Bluetooth®, ANT+™ og 5 kHz tilslutningsmuligheder til et bredt udvalg af sportsenheder og træningsudstyr. Takket være måling via brystbæltet reagerer Polar H9 med det samme på det, der sker i kroppen, og giver dig nøjagtige oplysninger om kalorieforbrænding.

Du kan finde den seneste version af denne brugervejledning og videovejledninger på support.polar.com/en/h9-heart-rate-sensor.

Polar Stride Sensor Bluetooth® Smart

Skosensoren Bluetooth® Smart er til løbere, som ønsker at forbedre deres teknik og præstation. Den gør det muligt at se hastigheds- og distanceinformation, uanset om du løber på et løbebånd eller en meget mudret sti.

  • Måler hvert skridt, du tager, for at vise løbehastighed og -distance.
  • Hjælper med at forbedre din løbeteknik ved at vise din løbekadence og skridtlængde
  • Den lille sensor passer godt på dine snørebånd
  • Stød- og vandtæt, så den kan håndtere selv de mest krævende løb

Polar Hastighedssensor Bluetooth® Smart

Flere forskellige faktorer kan påvirke din cykelhastighed. Naturligvis er kondition den ene af dem, men vejrforholdene og vejens varierende hældninger spiller også en stor rolle. Den mest avancerede måde til at måle, hvordan disse faktorer påvirker hastigheden af din præstation, er med den aerodynamiske hastighedssensor.

  • Måler dine aktuelle, gennemsnitlige og maksimale hastigheder
  • Måler din gennemsnitshastighed for at se din udvikling og forbedringen af din præstation
  • Let, og alligevel solid, samt nem at påmontere

Polar Kadencesensor Bluetooth® Smart

Den mest praktiske måde at måle din cykeltræning på er med vores avancerede trådløse kadencesensor. Den måler din gennemsnitlige og maksimale cykelkadence i realtid som omdrejninger i minuttet, så du kan sammenligne teknikken af din cykeltur med tidligere ture.

  • Forbedrer din cykelteknik og identificerer din optimale kadence.
  • Interferensfrie kadencedata lader dig vurdere din individuelle præstation
  • Udformet til at være aerodynamisk og let

Wattmålere fra tredjeparter

Cykeleffekt

Hvis du måler din cykeleffekt, hjælper det dig med at overvåge og udvikle din cykelpræstation og pedalteknik. I modsætning til puls er effekt en absolut og objektiv værdi af indsatsen. Dette betyder, at du også kan sammenligne dine effektværdier med andre cyklister, der er af samme køn og har ca. den samme størrelse som dig. Eller du kan sammenligne watt pr. kg for at få de mest pålidelige resultater. Hvis du ser, hvordan din puls svarer til effektzonerne, får du også et større indblik.