Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset (iOS)

Älykkäät ilmoitukset (iOS)

Älykkäät ilmoitukset -toiminto mahdollistaa puhelujen, viestien ja sovellusten ilmoitusten näyttämisen Polar-laitteessasi. Saat Polar-laitteeseen samat ilmoitukset kuin puhelimen näyttöön.

Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, Polar-laitteen ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti käytössä.

Asetukset

Hälytysten ja ilmoitusten vastaanottaminen edellyttää, että Polar-laite on yhdistetty Flow-sovellukseen. Lisäksi Polar-laitteessa ja puhelimessa on valittava oikeat asetukset.

Polar-laitteen laiteohjelmiston päivittämisen jälkeen laite on yhdistettävä uudelleen Flow-sovellukseen, jotta älykkäiden ilmoitusten asetukset tulevat näkyviin. Jos et yhdistä niitä uudelleen, asetus ei tule näkyviin.

V800

Ilmoitukset ovat oletuksena pois päältä. Voit ottaa ne käyttöön kohdassa Valikko > Asetukset > Yleisasetukset > Älykkäät ilmoitukset.

• Valitse Päällä, niin saat ilmoitukset ja näet ilmoitusten sisällön näytössä.
  • Valitse Päällä (ei esikatselua), jos et halua nähdä ilmoitusten sisältöä näytöllä. Saat vain tiedon siitä, että olet saanut ilmoituksen.
  • Ilmoitukset: älä häiritse: Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Määritä sitten aika, jolloin Älä häiritse -toiminto on päällä (oletuksena klo 22.00–7.00). Kun Älä häiritse -toiminto on päällä, et saa ilmoituksia etkä puheluista annettavia hälytyksiä valitsemanasi aikana.

Puhelin

Puhelimen ilmoituksia koskevat asetukset määrittävät, mitä ilmoituksia Polar-laite näyttää. Ilmoitusasetusten muuttaminen iOS-puhelimessa:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Ilmoituskeskus.
  2. Varmista, että sovellukset, joita koskevat ilmoitukset haluat saada, ovat Sisällytä-luettelossa, ja että niiden ilmoitusten tyypiksi on valittu Banneri tai Viestit.

Et saa ilmoituksia sovelluksista, jotka ovat Älä sisällytä -luettelossa.

Flow-sovellus

Polar Flow -mobiilisovelluksessa Älykkäät ilmoitukset -toiminto on oletusarvoisesti pois käytöstä.

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä mobiilisovelluksessa seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Valitse kohdassa Älykkäät ilmoitukset vaihtoehto Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.
  4. Synkronoi V800 ja mobiilisovellus pitämällä V800:n TAKAISIN-painiketta painettuna.
  5. V800:n näytössä lukee Älykkäät ilmoitukset päällä tai Älykkäät ilmoitukset pois päältä.

Kun muutat ilmoitusasetuksia Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa, muista synkronoida V800 ja mobiilisovellus.

Käyttö

Kun saat hälytyksen, Polar-laite ilmoittaa siitä hillityllä värinähälytyksellä (V800). Kun saat puhelun, voit valita, vastaatko puheluun, hiljennätkö laitteen vai hylkäätkö puhelun (vain iOS 8). Hiljentäminen hiljentää vain Polar-laitteen mutta ei puhelinta. Jos puhelusta kertovan hälytyksen aikana tulee ilmoitus, sitä ei näytetä.

Voit vastaanottaa puheluja ja reittiohjeita (vain Google-kartoista) harjoituksen aikana, jos Flow-sovellus on käynnissä puhelimessasi. Harjoituksen aikana et saa mitään ilmoituksia (sähköpostista, kalenterista, sovelluksista jne.).

Ilmoitusten hylkääminen

Ilmoitukset voi hylätä manuaalisesti tai aikakatkaisulla. Manuaalinen hylkääminen poistaa ilmoituksen myös puhelimen näytöltä, mutta aikakatkaisu poistaa sen vain Polar-laitteesta. Ilmoitus näkyy edelleen puhelimessa.

Ilmoitusten poistaminen näytöstä:

• Manuaalisesti: Paina TAKAISIN-painiketta.
  • Aikakatkaisu: Ilmoitus poistuu näytöstä 30 sekunnin kuluttua, jos et hylkää sitä manuaalisesti.

Älä häiritse

Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Kun se on päällä, et saa ilmoituksia etkä puheluista annettavia hälytyksiä valitsemanasi aikana.

Älä häiritse -toiminto on oletuksena päällä klo 22.00–7.00. Voit muuttaa aikaväliä Polar-laitteesi kohdasta Yleisasetukset.

Kun Älä häiritse -toiminto on päällä, V800:n vasemmassa yläkulmassa on kuvake (kuunsirppi), joka kertoo, ettet saa ilmoituksia.