Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset (Android)

Älykkäät ilmoitukset (Android)

Älykkäät ilmoitukset -toiminto mahdollistaa puhelujen, viestien ja sovellusten ilmoitusten näyttämisen Polar-laitteessasi. Saat Polar-laitteeseen samat ilmoitukset kuin puhelimen näyttöön. Huomaa, että et saa ilmoituksia harjoituksen aikana.

• Varmista, että puhelimessasi on Android-versio 5.0 tai uudempi.
  • Varmista, että V800:ssa on uusin laiteohjelmisto.
  • Älykkäät ilmoitukset -toiminnon käyttö edellyttää, että käytössäsi on Polar Flow -mobiilisovelluksen Android-versio, johon Polar V800 on yhdistetty. Älykkäiden ilmoitusten toimiminen edellyttää, että Polar Flow -sovellus on käynnissä puhelimessasi.
  • Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, Polar-laitteen ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti käytössä.

Olemme testanneet toiminnon muutamissa yleisimmissä puhelinmalleissa. Näitä ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Nexus 5, LG G4 ja Sony Xperia Z3. Toiminnassa voi olla eroja muissa puhelinmalleissa, joissa on Android 5.0.

Z3. Toiminnassa voi olla eroja muissa puhelinmalleissa, joissa on Android 5.0.

Asetukset

Hälytysten ja ilmoitusten vastaanottaminen edellyttää, että Polar-laite on yhdistetty Flow-sovellukseen. Lisäksi Polar-laitteessa ja puhelimessa on valittava oikeat asetukset.

Polar-laitteen laiteohjelmiston päivittämisen jälkeen laite on yhdistettävä uudelleen Flow-sovellukseen, jotta älykkäiden ilmoitusten asetukset tulevat näkyviin. Jos et yhdistä niitä uudelleen, asetus ei tule näkyviin.

Ilmoitukset ovat oletuksena pois päältä. Voit ottaa ne käyttöön ja poistaa ne käytöstä V800:ssa tai Polar Flow -sovelluksessa. Suosittelemme, että asetuksia muutetaan aina V800:ssa.

V800

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä V800:ssa seuraavasti:

Siirry V800:ssa kohtaan Valikko > Asetukset > Yleisasetukset > Älykkäät ilmoitukset.

• Valitse Päällä, niin saat ilmoitukset ja näet ilmoitusten sisällön näytössä.
  • Valitse Päällä (ei esikatselua), jos et halua nähdä ilmoitusten sisältöä näytöllä. Saat vain tiedon siitä, että olet saanut ilmoituksen.

Flow-sovellus

Polar Flow -mobiilisovelluksessa Älykkäät ilmoitukset -toiminto on oletusarvoisesti pois käytöstä.

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä mobiilisovelluksessa seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus. Siirry kohtaan Laitteet.
  2. Valitse kohdassa Älykkäät ilmoitukset vaihtoehto Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.
  3. Synkronoi V800 ja mobiilisovellus pitämällä V800:n TAKAISIN-painiketta painettuna.
  4. V800:n näytössä lukee Älykkäät ilmoitukset päällä tai Älykkäät ilmoitukset pois päältä.

Kun muutat ilmoitusasetuksia Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa, muista synkronoida V800 ja mobiilisovellus.

Puhelin

Jotta saat puhelimesi ilmoitukset Polar V800 -laitteeseen, sinun on otettava ilmoitukset käyttöön niissä mobiilisovelluksissa, joista haluat saada ne. Se onnistuu mobiilisovelluksen asetusten tai Android-puhelimen sovellusten ilmoitusasetusten kautta. Katso sovellusten ilmoitusten asetuksia koskevia lisäohjeita puhelimesi käyttöohjeesta.

Lisäksi Polar Flow -sovelluksella on oltava oikeus lukea puhelimesi ilmoituksia. Polar Flow -sovellukselle on annettava pääsy puhelimen ilmoituksiin (eli ilmoitukset on sallittava Polar Flow -sovelluksessa). Polar Flow -sovellus antaa tarvittaessa ohjeet käytön sallimiseen.

Käyttö

Kun saat hälytyksen, Polar-laite ilmoittaa siitä hillityllä värinähälytyksellä. Kalenteriin merkitystä tapahtumasta ja viestistä tulee yksi hälytys, mutta puhelusta ilmoittava hälytys jatkuu, kunnes napautat Polar V800:n kosketuspainiketta, vastaat puhelimeen tai kunnes hälytys on jatkunut 30 sekunnin ajan.

Soittajan nimi näkyy näytössä, jos se on matkapuhelimesi puhelinmuistiossa ja jos nimessä on vain latinalaisia peruskirjaimia ja seuraavien kielten erikoismerkkejä: ranska, suomi, ruotsi, saksa, norja ja espanja.

Ilmoitusten hylkääminen

Ilmoitukset voi hylätä manuaalisesti tai aikakatkaisulla. Manuaalinen hylkääminen poistaa ilmoituksen myös puhelimen näytöltä, mutta aikakatkaisu poistaa sen vain Polar-laitteesta. Ilmoitus näkyy edelleen puhelimessa.

Ilmoitusten poistaminen näytöstä:

• Manuaalisesti: Paina TAKAISIN-painiketta.
  • Aikakatkaisu: Ilmoitus poistuu näytöstä 30 sekunnin kuluttua, jos et hylkää sitä manuaalisesti.

Älä häiritse

Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Kun se on päällä, et saa ilmoituksia etkä puheluista annettavia hälytyksiä valitsemanasi aikana.

Älä häiritse -toiminto on oletuksena päällä klo 22.00–7.00. Voit muuttaa aikaväliä Polar-laitteesi kohdasta Yleisasetukset.

Kun Älä häiritse -toiminto on päällä, V800:n vasemmassa yläkulmassa on kuvake (kuunsirppi), joka kertoo, ettet saa ilmoituksia.

Estä sovellukset

Voit estää tiettyjen sovellusten ilmoitukset Polar Flow -sovelluksessa. Kun saat sovelluksesta ensimmäisen ilmoituksen V800-laitteeseen, sovellus lisätään luetteloon kohdassa Asetukset > Ilmoitukset > Estä sovellukset, jossa voit halutessasi estää sen.