You are here: Prvi koraci > Uvod

Uvod

Čestitamo vam na novom uređaju V800! V800 je predviđen za zahtjevne sportaše i sportove, a značajke GPS, Pametno vježbanje i 24/7 mjerenje aktivnosti pomoći će vam da ostvarite najbolje rezultate. Aplikacija Flow vam daje uvid u pregled vašeg vježbanja odmah po njegovom završetku, a internetska usluga omogućava da isplanirate i analizirate vježbanje do pojedinosti.

Ovaj korisnički priručnik pomoći će da se pokrenete s novim prijateljem u vježbanju. Na adresi www.polar.com/en/support/v800 ćete pronaći video vodiče i najnoviju verziju korisničkog priručnika.

V800

Pratite svoje podatke o vježbanju, kao što su brzina otkucaja srca, brzina, udaljenost, ruta, pa čak i najmanje svakodnevne aktivnosti.

Senzor brzine otkucaja srca H7*

Uživo pratite točne podatke o brzini otkucaja srca na vašem uređaju V800 dok vježbate, ali i za vrijeme plivanja. Vaša brzina otkucaja srca je podatak koji se koristi u analizi vašeg vježbanja.

USB kabel

Koristite prilagođeni USB kabel za punjenje baterije i sinkronizaciju podataka između uređaja V800 i internetske usluge Polar Flow pomoću softvera FlowSync.

Aplikacija Polar Flow

Nakon vježbanja podaci će vam biti nadohvat ruke. Aplikacija Flow bežično će sinkronizirati vaše podatke o vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow. Preuzmite je s usluge App Store ili Google Play.

Softver Polar FlowSync

Softver Flowsync vam omogućava sinkronizaciju podataka između uređaja V800 i internetske usluge Flow pomoću na računalu putem USB kabela. Idite na www.flow.polar.com/V800 te preuzmite i instalirajte softver Polar FlowSync.

Internetska usluga Polar Flow

Na polar.com/flow ćete isplanirati i analizirati svaku pojedinost vašeg vježbanja, prilagoditi svoj uređaj i saznati više od svojoj izvedbi.

*Isporučuje se samo uz uređaje V800 sa kompletima senzora brzine otkucaja srca. Ako ste kupili komplet bez senzora brzine otkucaja srca, ne brinite, možete ga kupiti naknadno.