Du er her: Funktioner > Smarte meddelelser (iOS)

Smarte meddelelser (iOS)

Funktionen til smarte meddelelser giver dig mulighed for at få underretninger om indkommende opkald, meddelelser og beskeder fra apps på din Polar-enhed. Du modtager de samme meddelelser på din Polar-enhed, som du modtager på din telefonskærm.

Bemærk, at når funktionen til smarte meddelelser er slået til, vil batteriet i din Polar-enhed og telefon hurtigere blive afladet, fordi Bluetooth hele tiden er tændt.

Indstillinger

Din Polar-enhed skal parres med Flow-appen for at modtage underretninger og meddelelser, og du skal også have de rette indstillinger på din Polar-enhed og telefon.

Når du har opdateret firmwaren på din Polar-enhed, skal du parre den med Flow-appen igen, for at de smarte meddelelser kan vises. Hvis du ikke parrer dem igen, bliver indstillingen ikke synlig.

V800

Meddelelser er slukket som standard. Slå dem til i Menu > Indstillinger > Generelle indstillinger > Smarte meddelelser.

• Vælg Til for at modtage meddelelser, og få vist indholdet af meddelelserne på skærmen.
  • Vælg Til (ingenforh.visning, hvis du ikke vil se indholdet af meddelelserne på skærmen. Du informeres kun, når du har modtaget en meddelelse.
  • Meddelelsen Forstyr ikke: Hvis du vil slå underretninger om meddelelser og opkald fra i et bestemt tidsrum, skal du slå Forstyr ikke til. Angiv derefter tidsrummet, når Forstyr ikke er slået til (standard er kl. 22-7). Når Forstyr ikke er slået til, modtager du ingen underretninger om meddelelser eller opkald i det tidsrum, du har angivet.

Telefon

Meddelelsesindstillingerne på din telefon afgør, hvilke meddelelser du modtager på din Polar-enhed. Sådan redigerer du meddelelsesindstillingerne på din iOS-telefon:

1. Gå til Indstillinger > Meddelelsescenter
  2. Sørg for, at de apps, du gerne vil modtage meddelelser fra, er angivet under Medtag, og at deres meddelelsestype er angivet til Banner eller Underretninger.

Du vil ikke modtage meddelelser fra apps, der er angivet under Medtag ikke.

Polar Flow-mobilapp

På Polar Flow-mobilappen er funktionen til smarte meddelelser som standard slået fra.

Slå funktionen for smarte meddelelser til/fra i mobilappen på følgende måde:

1. Åbn Polar Flow-mobilappen.
  2. Gå ind under Enheder.
  3. Vælg under Smarte meddelelserTil (ingenforh.visning) eller Fra.
  4. Synkroniser din V800 med mobilappen ved at trykke på knappen TILBAGE og holde den nede på din V800.
  5. Smarte meddelelser til eller Smarte meddelelser fra vises på displayet af din V800.

Hver gang du ændrer meddelelsesindstillingerne på Polar Flow-mobilappen, skal du huske at synkronisere din V800 med mobilappen.

Brug

Når du modtager en underretning, får du diskret besked af din Polar-enhed med vibration (V800). Når du modtager et opkald, kan du vælge at besvare det, slå lyden fra eller afvise det (kun med iOS 8). Hvis du slår lyden fra, vil det kun gælde din Polar-enhed, det slår ikke lyden fra på din telefon. Hvis du modtager en meddelelse under en underretning om et opkald, vises det ikke.

Under et træningspas kan du modtage opkald og rutevejledninger (kun med Google Maps), hvis du har Flow-appen kørende på din telefon. Du modtager ikke meddelelser (e-mail, kalender, apps osv.) under træningspassene.

Afvis meddelelser:

Meddelelser kan afvises manuelt eller ved timeout. Hvis du afviser meddelelsen manuelt, afvises den også på din telefonskærm, mens timeout kun fjerner den fra din Polar-enhed, så de stadig er synlig på din telefon.

Sådan afviser du meddelelser på skærmen:

• Manuelt: Tryk på TILBAGE-knappen
  • Timeout: Meddelelsen forsvinder efter 30 sekunder, hvis du ikke afviser den manuelt

Forstyr ikke

Hvis du vil slå underretninger om meddelelser og opkald fra i et bestemt tidsrum, skal du slå Forstyr ikke til. Når Forstyr ikke er slået til, modtager du ingen underretninger om meddelelser eller opkald i det tidsrum, du har angivet.

Forstyr ikke er som standard slået til, og tidsrummet er kl. 22-7. Du kan ændre tidsrummet via Generelle indstillinger på din Polar-enhed.

Når Forstyr ikke er slået til, vises et ikon (en halvmåne) i øverste venstre hjørne på V800-skærmen for at angive, at du ikke kan modtage meddelelser.