Du er her: Funktioner > Smarte meddelelser (Android)

Smarte meddelelser (Android)

Funktionen til smarte meddelelser giver dig mulighed for at få underretninger om indkommende opkald, meddelelser og beskeder fra apps på din Polar-enhed. Du modtager de samme meddelelser på din Polar-enhed, som du modtager på din telefonskærm. Bemærk, at du ikke kan modtage nogen meddelelser under træningspassene.

• Sørg for at have Android-version 5.0 eller nyere på din telefon.
  • Sørg for, at du har den nyeste firmware på din V800.
  • For at bruge funktionen til smarte meddelelser skal du have Polar Flow-mobilappen til Android, og din Polar V800 skal være parret med appen. For at få funktionen til smarte meddelelser til at virke skal Polar Flow-appen køre på din telefon.
  • Bemærk, at når funktionen til smarte meddelelser er slået til, vil batteriet i din Polar-enhed og telefon hurtigere blive afladet, fordi Bluetooth hele tiden er tændt.

Vi har bekræftet funktionaliteten med nogle af de mest almindelige telefonmodeller, som Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Nexus 5, LG G4, Sony Xperia Z3. Der kan være forskelle i funktionaliteten med andre telefonmodeller, der understøtter Android 5.0.

Indstillinger

Din Polar-enhed skal parres med Flow-appen for at modtage underretninger og meddelelser, og du skal også have de rette indstillinger på din Polar-enhed og telefon.

Når du har opdateret firmwaren på din Polar-enhed, skal du parre den med Flow-appen igen, for at de smarte meddelelser kan vises. Hvis du ikke parrer dem igen, bliver indstillingen ikke synlig.

Meddelelser er slukket som standard. De kan slås til/fra på din V800 eller Polar Flow-appen. Når du foretager ændringer i indstillingerne, foreslår vi, at du altid foretager dem på din V800.

V800

Slå funktionen for smarte meddelelser til/fra på V800 på følgende måde.

• På din V800 skal du gå til Menu > Indstillinger > Generelle indstillinger > Smarte meddelelser.
  • Vælg Til for at modtage meddelelser, og få vist indholdet af meddelelserne på skærmen.

Vælg Til (ingenforh.visning, hvis du ikke vil se indholdet af meddelelserne på skærmen. Du informeres kun, når du har modtaget en meddelelse.

Flow-app

Slå funktionen for smarte meddelelser til/fra i Polar Flow-mobilappen på følgende måde.

1. Åbn Polar Flow-mobilappen.
  2. Synkroniser din V800 med mobilappen ved at trykke på knappen TILBAGE og holde den nede på din Polar V800.
  3. Gå ind under Enheder.
  4. Vælg under Smarte meddelelser Til, Til (ingenforh.visning) eller Fra.

Når du slår Smarte meddelelser til, vil du blive vejledt i at aktivere meddelelserne på din telefon (dvs. give Polar Flow-app adgang til dine telefonmeddelelser), hvis du ikke har aktiveret dem. Aktiver meddelelser? vises. Tryk på Aktiver. Vælg derefter Polar Flow og tryk på OK.

1. Synkroniser din V800 med mobilappen ved at trykke på knappen TILBAGE og holde den nede på din Polar V800.

Hver gang du ændrer meddelelsesindstillingerne på Polar Flow-mobilappen, skal du huske at synkronisere din V800 med mobilappen.

Telefon

For at kunne modtage meddelelser fra din telefon på din Polar V800 skal du først aktivere meddelelser på de mobil-apps, du vil modtage dem fra. Du kan enten gøre dette gennem mobil-appens indstillinger eller gennem din Android-telefons indstillinger for app-meddelelser. Se brugervejledningen til din telefon for yderligere oplysninger om indstillinger for app-meddelelser.

Derefter skal Polar Flow-app have tilladelse til at læse meddelelserne fra din telefon. Du skal give Polar Flow-app adgang til dine telefonmeddelelser (dvs. aktivere meddelelser i Polar Flow-appen). Polar Flow-appen vejleder dig i at give adgang, når det er nødvendigt.

Brug

Når du modtager en underretning, får du diskret besked af din Polar-enhed med vibration. En kalenderbegivenhed eller en besked underretter dig én gang, mens indgående opkald underretter dig, indtil du trykker på knappen TILBAGE på din Polar V800, besvarer opkaldet, eller efter du er blevet underrettet i 30 sekunder.

Navnet på den, der ringer, vises på displayet, hvis du har personen i din mobiltelefonbog, og navnet kun indeholder grundlæggende latinske tegn og specielle tegn fra følgende sprog: Fransk, finsk, svensk, tysk, norsk eller spansk.

Afvis meddelelser:

Meddelelser kan afvises manuelt eller ved timeout. Hvis du afviser meddelelsen manuelt, afvises den også på din telefonskærm, mens timeout kun fjerner den fra din Polar-enhed, så de stadig er synlig på din telefon.

Sådan afviser du meddelelser på skærmen:

Manuelt: Tryk på TILBAGE-knappen

Timeout: Meddelelsen forsvinder efter 30 sekunder, hvis du ikke afviser den manuelt

Forstyr ikke

Hvis du vil slå underretninger om meddelelser og opkald fra i et bestemt tidsrum, skal du slå Forstyr ikke til. Når Forstyr ikke er slået til, modtager du ingen underretninger om meddelelser eller opkald i det tidsrum, du har angivet.

Forstyr ikke er som standard slået til, og tidsperioden er kl. 22-7. Du kan ændre tidsrummet via Generelle indstillinger på din Polar-enhed.

Når Forstyr ikke er slået til, vises et ikon (en halvmåne) i øverste venstre hjørne på V800-skærmen for at angive, at du ikke kan modtage meddelelser.

Bloker apps

I Polar Flow-app kan du blokere meddelelser fra visse apps. Så snart du har modtaget den første meddelelse fra en app på din V800, vises appen under Indstillinger > Meddelelser > Bloker apps, og du kan blokere den, hvis du vil.