Bära Polar Pro-sensorn

Bära Polar Pro-sensorn i ett bälte

Innan du startar ett träningspass ska du dela ut Polar Pro-sensorerna och bältena till spelarna och se till att de bär dem på rätt sätt. Om din Polar Team Pro-docka inte är ansluten till ett vägguttag med kabeln kan du se spelarnumren genom att trycka på knappen på dockan.

1. Fukta elektrodytorna på insidan av bältet (bild 1).
  2. Fäst bältet runt bröstkorgen och justera det så att det sitter bekvämt.
  3. Fäst sensorn på bältet (bild 2).
  4. Lossa sensorn och skölj bältet under rinnande vatten för att hålla det rent och förlänga dess livslängd.

1.

2.

Bära Polar Pro-sensorn med en Team Pro-tröja

Ta på dig Polar Team Pro-tröjan så att sensorfickan hamnar på baksidan.

1. Lägg sensorn i fickan överst på baksidan av tröjan så att Polar-logotypen på sensorn hamnar uppåt.
  2. Se till att sensorn snäpper ordentligt på plats. Se till att båda ändarna av sensorn snäpper på plats.