Visa realtidsdata

Träningsdata i realtid kan visas på din iPad från Polar Team Pro-appen. Team Pro-appens träningspassvy har tre huvudvyer: Lista, Hela Laget och Jämförelse.

Du kan visa prestationsdata i realtid som inkluderar:

• Puls (slag/min och % av maxpuls)
  • Distans
  • Antal sprintlöpningar
  • Tid i pulszoner
  • Sträcka i hastighetszoner
  • Träningsbelastning
  • Realtidshastighet

Visa detaljerade spelardata

1. Tryck på en spelare i vyn Lista, Hela laget eller Jämförelse.
  2. Tryck på i pop up-fönstret.

Detaljerad information för den utvalde spelaren visas. Svep åt vänster eller höger för att växla mellan olika spelare.

Tips

• Du kan hålla din iPad i ett horisontellt eller vertikalt läge. Team Pro-appen fungerar åt båda hållen.
  • Växla mellan vyerna genom att svepa åt vänster eller höger.
  • Vi rekommenderar att iPadens Hem-knapp är placerad till höger när du håller iPaden horisontellt för att säkerställa bästa kommunikation med sensorerna. Din iPads Bluetooth-radio finns i hörnet till höger om Hem-knappen. För att få bästa uppkoppling är det viktigt att inte täcka hörnet med handen.

Om GPS-anslutningen bryts under ett träningspass får du ett meddelande.