Uppdatera firmware

Polar Pro Team-dockan och Polar Pro Team-sensorerna har uppdateringsbar firmware. När en ny firmwareversion finns tillgänglig meddelar Polar Team Pro-appen dig och ber dig att ladda ner den. Både sensorns och dockans firmware uppdateras via Polar Pro Team-appen på din iPad. Uppdatera alltid firmware när uppdateringar finns tillgängliga.

Så här uppdaterar du firmware

1. Placera din iPad i dockan, så övergår Polar Team Pro-appen till vyn Sensorer och docka.
  2. UPPDATERING TILLGÄNGLIG visas när en ny firmwareversion finns tillgänglig.
  3. Tryck på UPPDATERING TILLGÄNGLIG och sedan Uppdatera docka eller Uppdatera sensorer, beroende på vilken ny firmware som finns tillgänglig.

Uppdateringsinformation

• Ta inte ut din iPad ur dockan under uppdateringen, eftersom detta avbryter uppdateringen.
  • Observera att uppdateringen kan ta upp till 40 minuter med en full docka (20 sensorer).
  • Alla sensorer kan uppdateras samtidigt.