Laginställningar

Hantera och uppdatera information för till ditt lag.

I laginställningarna hittar du:

• LAGINSTÄLLNINGAR: Lägg till och redigera allmän laginformation inklusive lagnamn, logotyp och sport. Ta bort ett lag. Välj hur du vill visa Träningsbelastning.
  • SPORTPROFILER: Hantera och redigera ditt lags sportprofilinformation inklusive gränser för pulszoner och hastighetszoner.
  • LISTA ÖVER SPELARE: Lägg till, redigera och ta bort spelare från ditt lag. Visa spelarens roll, Återhämtningsstatus, Nightly Recharge™-status, Hjärtbelastningsstatus, detaljerade sömndata, flow-anslutningsindikator och spelaralternativ.
  • COACHER: Lägg till, redigera och ta bort coacher från ditt lag.

Redigera laginställningar

1. Välj i det övre högra hörnet.
  2. I listan under namnet på ditt lag väljer du den inställning som du vill redigera

Lägg till coach till laget

1. Välj COACHER.
  2. Klicka på LÄGG TILL NY COACH
  3. Lägg till coachens e-postadress.
  4. Klicka på SPARA.

Coachen får ett e-postmeddelande med en länk för att aktivera sitt personliga konto i Team Pro webbtjänst. Väntar visas tills coachen har godkänt inbjudan.

Vyn Lista över spelare

I vyn Lista över spelare kan du snabbt se alla spelare i ett lag plus deras data. Lägg till, redigera och ta bort spelare från ditt lag. Visa spelarnas roll, Återhämtningsstatus, sömndata, flow-anslutningsindikator och spelaralternativ.

Roll: Om du anger en roll för en spelare och tittar på vyn Lista över spelare baserat på roll, kategoriseras listan över spelare enligt detta

Återhämtningsstatus: Återhämtningsstatus för en spelare visas nu även i vyn Lista över spelare när den är tillgänglig.

Sömndata: Sömntid och sömndata visas också i vyn Lista över spelare när de finns tillgängliga.

• För Sömntid används den senast tillgängliga sömntiden under de senaste 7 dagarna.

Anslutningsindikator: Det röda bandet i det övre högra hörnet anger att spelaren har anslutits till ett Polar Flow-konto.

Spelaralternativ

Om du håller muspekaren över en spelarprofil visas följande alternativ:

• Redigera spelarprofil (I spelarprofilen kan du redigera spelarens namn och nummer, roll i laget, längd, vikt, träningsbakgrund, maxpuls, vilopuls, anaerob tröskel, VO2max, MAS och MAP samt lägga till en bild.)
  • Ta bort spelare
  • Gå till spelarens återhämtningsstatus (visas om den är tillgänglig)

Observera att data uppdateras med 10-minutersintervall.

Lägg till ny spelare i laget

1. Välj LISTA ÖVER SPELARE.
  2. Klicka på NY SPELARE.
  3. Fyll i spelarinformation och klicka på SPARA,
  4. Klicka på SPARA LISTA ÖVER SPELARE.

Lägg till befintlig spelare i laget

1. Välj LISTA ÖVER SPELARE.
  2. Klicka på LÄGG TILL SPELARE och alla spelare i din organisation visas.
  3. Klicka på en spelare och en bock visas.
  4. Klicka på SPARA LISTA ÖVER SPELARE och alla spelare som har valts (som har en bock) läggs till laget.

Redigera inställningar för spelare

1. Välj LISTA ÖVER SPELARE.
  2. Klicka på  för en spelare.
  3. Klicka på SPARA efter avslutad redigering.

I spelarinställningarna kan du redigera spelarens namn och nummer, roll i laget, längd, vikt, träningsbakgrund, maxpuls, vilopuls, aerob tröskel, anaerob tröskel, VO2max, MAP, MAS, e-postadress till personligt Flow-konto samt lägga till en bild.