Starta träningspass

Innan du startar ett träningspass ska du se till att alla spelare som deltar har en Polar Pro-sensor. Den gröna lampan på sensorn slutar blinka när GPS-signalen hittas och du kan se en hjärtsymbol när pulsen hittas.

1. Logga in på Polar Team Pro-appen på din iPad.
  2. Tryck på på skärmen (palcerad i mitten på den vänstra sidopanelen)
  3. På förhandsvisningen av träningspasset ser du spelarens namn och nummer, puls och om GPS-signalen är OK.
  4. Klicka på STARA i det övre högra hörnet för att starta registreringen av träningspasset.

Ett träningspass kan startas även om alla spelare inte är närvarande vid start. Spelare som ansluter senare läggs automatiskt till träningspasset, och deras data visas på Team Pro iPad-appen när de har anslutit sig till träningspasset. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Observera att ett träningspass kan genomföras utan iPad och appen. I så fall registreras träningsdata av sensorerna och du kan titta på dessa data efter att du synkroniserat dem från sensorerna.