Sprintlöpningar

Antalet sprintlöpningar en spelare gör under ett träningspass beräknas. Alla accelerationsvärden över 2,8 m/s2 klassificeras som sprintlöpningar. Längden på en acceleration kan variera. Det kan bara vara en explosiv rörelse i tre steg eller så kan det kan vara en längre 20-30 meter maxlöpning. Båda ansträngningarna klassificeras som en sprintlöpning när tröskelvärdet på 2,8 m/s2 överskrids

Sprinttröskel

Följ antalet sprintlöpningar baserat på antingen acceleration eller hastighetströskel. Du kan välja standard eller fri. Med fri kan du manuellt ange tröskeln. Värdet kan ställas in som hastighet (km/h) eller acceleration (m/s2). Standardvärdet för acceleration är 2,8 m/s2.

Du kan redigera sprinttröskeltyp i Team Pro-webbtjänsten i Inställningar > Sportprofiler.