Rapporter

I rapportfunktionen kan du generera olika typer av rapporter från ditt lags träningspass. Du kan välja period från vilken du vill generera rapporten och hur du vill visa datan. En rapport kan genereras för hela laget eller så kan du välja att bara inkludera vissa utvalda spelare. Du kan också skapa veckorapporter för enskilda spelare eller flera spelare.

Rapporterna kan skrivas ut direkt från tjänsten och summeringsrapporter kan exporteras i CSV-format. Namn, typ och en notering kan läggas till i exportsummeringen för varje träningspass för laget.

Mallar

Skapa anpassade mallar för att enkelt få de data du behöver varje gång.

Skapa anpassad rapportmall

1. Välj Anpassad mall från listan Rapportmallar.
  2. Välj vilken information som ska visas i stapeldiagrammet
  3. Välj vilken information som ska visas i linjediagrammet
  4. Välj sport
  5. Klicka på Skapa rapport.

Spara rapportmall

När du har skapat en rapportmall måste den sparas.

1. Välj SPARA MALL.
  2. Namnge mallen
  3. Klicka på SPARA.

Mallen läggs till i listan för Rapportmallar.

Ta bort mall

1. Välj TA BORT MALLAR.
  2. Välj den mall du vill ta bort.
  3. Klicka på TA BORT.

Summering

Generera summeringsrapport

Använd en mall eller följ instruktionerna nedan:

1. Välj tidsperiod för rapporten. Du kan välja Dagsrapport, Veckorapport, Månadsrapport, Årsrapport eller Anpassad period.
  2. Välj tidsperiod/datum för rapporten.
  3. Välj spelare.
  4. Välj typ av träningspass.
  5. Välj de värden som visas.
  6. Klicka på SKAPA RAPPORT.

Du kan också exportera valda spelares data till individuella CSV-filer genom att välja Exportera.

Diagram

Skapa rapporter som kan innehålla ett stapeldiagram och två linjediagram för individuella spelare eller hela laget. Välj den period som du vill generera rapporten från, vilka data du vill se och hur du vill att de ska visas.

Generera diagramrapport

Använd en mall eller följ instruktionerna nedan:

1. Välj tidsperiod för rapporten. Du kan välja Dagsrapport, Veckorapport, Månadsrapport, Årsrapport eller Anpassad period.
  2. Välj hur data från den valda tidsperioden ska visas i rapporten. Du kan visa data klassificerade efter Dag, Vecka eller Månad.
  3. Välj tidsperiod/datum för rapporten.
  4. Välj spelare.
  5. Välj sport
  6. Välj vilken information som ska visas i stapeldiagrammet
  7. Välj vilken information som ska visas i linjediagrammet
  8. Klicka på SKAPA RAPPORT.

Träningsansträngning

Under Träningsbelastning hittar du Hjärtbelastning och Muskelbelastning.

I Hjärtbelastningsrapporten visas hjärtbelastningsstatus och hjärtbelastningsintensifiering för den valda spelaren. Hjärtbelastningsstatusen jämför ansträngningen med toleransen och visar hur träningen påverkar kroppen. Att följa hjärtbelastningsstatusen hjälper dig att hålla koll på den totala träningsvolymen både kort- och långsiktigt. Välj tidsperiod som ska visas i rapporten och välj Senaste månaden, Senaste 3 månaderna eller Senaste 6 månaderna.

Muskelbelastningsstatus visar hur spelarens träningsvanor påverkar deras förmåga att klara träning. När effektzoner används är det enbart data i effektzonerna som används när rapporten skapas. Välj tidsperiod som ska visas i rapporten och välj Senaste månaden, Senaste 3 månaderna eller Senaste 6 månaderna.

Du kan välja att även ta med effektzonerna i diagrammet. Observera att endast de valda effektzonerna tas med i Muskelbelastningsstatus.

Mer information om Hjärtbelastning och Muskelbelastning finns i Träningsbelastning