Lagstadgad information

Polar Pro Team-docka

Polar Electro Oy är ett ISO 9001:2008-certifierat företag.

Denna produkt uppfyller EU-direktiven 2014/35/EU, 2014/30/EU, 2011/65/EU och 2015/863/EU. Relevant försäkran om överensstämmelse och annan lagstadgad information för varje produkt finns tillgänglig på www.polar.com/en/regulatory_information.

Denna produkt uppfyller EU-direktiven 2006/66/EG och 2012/19/EU. Separat kassering av batterier och elektronik.

Meddelande om överensstämmelse

Kanada

Polar Electro Oy har inte godkänt några ändringar eller modifieringar av denna enhet från användarens sida. Alla ändringar eller modifieringar kan upphäva användarens rätt att använda utrustningen.

Polar Electro Oy n’a approué aucune modification apportée à l’appareil par l’utilisateur, quelle qu’en soit la nature. Tout changement ou toute modification peuvent annuler le droit d’utilisation de l’appareil par l’utilisateur.

USA

Polar Electro Oy har inte godkänt några ändringar eller modifieringar av denna enhet från användarens sida. Alla ändringar eller modifieringar kan upphäva användarens rätt att använda utrustningen.

FCC lagstadgad information

Denna enhet överensstämmer med del 15 i FCC-reglerna. Användningen är underställd följande två villkor: (1) Enheten får inte orsaka skadliga störningar, och (2) Enheten måste acceptera störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskade effekter.

Polar Pro-sensor

Polar Electro Oy är ett ISO 9001:2008-certifierat företag.

Denna produkt uppfyller EU-direktiven 2014/53/EU, 2011/65/EU and 2015/863/EU. Relevant försäkran om överensstämmelse och annan lagstadgad information för varje produkt finns tillgänglig på www.polar.com/en/regulatory_information.

Denna produkt uppfyller EU-direktiven 2006/66/EG och 2012/19/EU. Separat kassering av batterier och elektronik.

Meddelande om överensstämmelse

Kanada

Polar Electro Oy har inte godkänt några ändringar eller modifieringar av denna enhet från användarens sida. Alla ändringar eller modifieringar kan upphäva användarens rätt att använda utrustningen.

Polar Electro Oy n’a approué aucune modification apportée à l’appareil par l’utilisateur, quelle qu’en soit la nature. Tout changement ou toute modification peuvent annuler le droit d’utilisation de l’appareil par l’utilisateur.

Industry Canada (IC) lagstadgad information

Den här enheten uppfyller Industry Canadas licensundantagna RSS-standard(er). Användningen är underställd följande två villkor: (1) Enheten får inte orsaka skadliga störningar, och (2) Enheten måste acceptera störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskad funktion hos enheten.

Avis de conformité à la réglementation d’Industrie Canada

Le présent appareil est conforme aux CNR d’Industrie Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L’exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes : (1) l’appareil ne doit pas produire de brouillage, et (2) l’utilisateur de l’appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d’en compromettre le fonctionnement.

CAN ICES-3(B)/NMB-3(B)

USA

Polar Electro Oy har inte godkänt några ändringar eller modifieringar av denna enhet från användarens sida. Alla ändringar eller modifieringar kan upphäva användarens rätt att använda utrustningen.

FCC lagstadgad information

Denna enhet överensstämmer med del 15 i FCC-reglerna. Användningen är underställd följande två villkor: (1) Enheten får inte orsaka skadliga störningar, och (2) Enheten måste acceptera störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskade effekter.

Obs! Utrustningen har testats och överensstämmer med gränserna för en digital enhet Klass B, enligt del 15 i FCC-reglerna. Dessa gränser är avsedda att ge rimligt skydd mot skadliga störningar vid installation i hemmet. Utrustningen genererar, använder och kan utstråla radiofrekvensenergi och om den inte installeras och används i enlighet med instruktionerna kan den orsaka skadliga störningar på radiokommunikationen. Det finns dock ingen garanti för att störningar inte uppstår i en viss installation.

Om utrustningen orsakar skadliga störningar på radio-eller TV-mottagning, vilket kan avgöras genom att utrustningen stängs av och sätts på, uppmanas användaren att försöka korrigera störningen genom en eller flera av följande åtgärder:

1. Rikta om eller flytta mottagarantennen.
  2. Öka avståndet mellan utrustningen och mottagaren.
  3. Anslut utrustningen till ett uttag på en annan krets än den som mottagaren är ansluten till.
  4. Kontakta återförsäljaren eller en erfaren radio-/TV-tekniker för hjälp.

Produkten avger radiofrekvensenergi, men strålningen från den här enheten ligger långt under FCC:s gränsvärden för radiofrekvensutstrålning. Utrustningen uppfyller FCC:s strålningsgränser för en okontrollerad miljö. Enheten ska dock användas på ett sådant sätt att risken för mänsklig kontakt med antennen under normal drift minimeras.