Polar hastighetszoner

Hastighetszoner är ett enkelt sätt att välja och kontrollera intensiteten i din träning, baserat på hastighet, och hjälper dig att blanda upp din träning med olika intensiteter för optimala effekter. Det finns fem zoner och du kan använda standardinställningen eller ange dina egna zoner. Standardzonerna är ett exempel på hastighetszoner för en person med en relativt hög konditionsnivå. Zonerna kan redigeras i Team Pro webbtjänst och kan anpassas individuellt för varje sport.

Redigera hastighetszoner

1. Välj i det övre högra hörnet.
  2. Välj Laginställningar.
  3. Välj SPORTPROFILER  och profilen du vill redigera (om du endast har en sportprofil väljs den automatiskt).
  4. Välj Free under HASTIGHETSZONTYP   och justera zonerna.
  5. Klicka på SPARA.