Organisationsinställningar

Hantera och uppdatera information relaterad till din organisation.

I organisationsinställningarna hittar du:

• ORGANISATIONSINSTÄLLNINGAR: Lägg till och redigera allmän information om organisationen inklusive organisationsnamn, sport, adress osv. Visa din prenumerationsstatus.
  • LISTA ÖVER SPELARE: Du kan se alla spelare i din organisation och till vilket lag de har tilldelats.
  • COACHER: Lägg till, redigera och ta bort coacher från din organisation.
  • PRODUKTER: Se vilka produkter din organisation har.

Redigera organisationsinställningar

1. Välj i det övre högra hörnet.
  2. I listan under namnet på ditt lag väljer du den inställning som du vill redigera (Organisationsinställningar, Lista över spelare, Coacher eller Produkter.

Lägg till coach till organisationen

1. Välj COACHER.
  2. Klicka på LÄGG TILL NY COACH.
  3. Lägg till coachens e-postadress och de lag du vill tilldela honom.
  4. Klicka på SPARA.

Coachen får ett e-postmeddelande med en länk för att aktivera sitt personliga konto i Team Pro webbtjänst. Samma e-postadress som inbjudan skickades till måste användas vid registrering till webbtjänsten. Väntande visas i avsnittet COACHER för laget som han/hon är tilldelad till tills coachen har godkänt inbjudan.

Lägg till befintlig coach till laget

1. Välj COACHER.
  2. Klicka på REDIGERA LAG i coachvyn.
  3. Välj vilka lag coachen är tilldelad till.
  4. Klicka på SPARA.