Tack för att du valde Polar! I den här användarhandboken kommer vi att gå igenom grunderna i användningen och skötseln av Polar Team Pro tränings- och coachingsystem utformad för att mäta och analysera prestationsförmågan i lagsporter.

På grund av kontinuerlig utveckling uppdateras denna användarhandbok när nya versioner av produktens programvara/firmware finns tillgänglig. Den senaste användarhandboken finns tillgänglig på support.polar.com/en/polar-team-pro, och du hittar även länkar till den i Polar Team Pro webbtjänst och app.

Polar Pro Team-docka

Dockningsstationen används för att ladda Polar Pro-sensorer och för att synkronisera träningsdata från dem till Polar Team Pro-appen och vidare till Polar Team Pro webbtjänst. Den fungerar också som en bas och laddare för din iPad®.

Polar Pro-sensor

Polar Pro-sensorn mäter omfattande träningsdata för spelarna, registrerar data i detalj och skickar uppgifterna i realtid till iPad® via Bluetooth® Smart så att du kan följa realtidsinformationen under träningen. Placera sensorn i Polar Pro Team-dockningsstation efter varje träningspass för att ladda sensorn och för att synkronisera data till Polar Team Pro iPad-appen och webbtjänsten för mer detaljerad analys av lagrad träningsdata.

Polar Pro-sensorn kan bäras med Polar Team Pro-tröjan som har en särskild ficka för sensorn. Tröjan är bekväm att bära och leder bort fukt från huden.

Polar Team Pro-appen

Se omfattande prestationsdata i realtid från upp till 60 spelare. Jämför spelare and lägg till noteringar and tidsmarkörer under träning. Direkt träningssummering efter träningen och en värmekarta för analys av spelarnas position på spelplanen.

Webbtjänsten Polar Team Pro

Detaljerade träningsanalyser och rapporteringsverktyg. Analysera träningsdata i detalj för hela laget och jämför spelare. Skapa anpassade rapporter för the hela laget eller individuella spelare. Få en helhetsbild av spelarnas återhämtnings- och sömndata genom att använda Polar-klockorna utanför träningspassen.

iPad (Säljs separat)

Du måste även ha en iPad® för att kunna använda Polar Team Pro-systemet. Med Polar Team Pro-appen som körs på din iPad® kan du följa träningsdata i realtid under träningspassen.

Se till att du har den senaste iOS-versionen på din iPad. Du måste ha en internetanslutning för att kunna synkronisera data från appen till webbtjänsten.

Observera att den större 12,9-tumsmodellen av iPad Pro inte passar i kontakten till dockan, men den kan anslutas till Team Pro-dockan med en Lightning-till-USB-kabel via USB-porten