Lär känna Polar Team Pro

Förpackningens innehåll

• Polar Pro Team-docka (innehåller fyra nätadaptrar)
  • 10 Polar Pro-sensorer och bälten
  • Tvättpåse
  • Sensorväska
  • Axelremsväska

Polar Pro Team-docka

1. Nätströmskontakt:Ladda dockan med nätsladden som fanns i kartongen.

2. USB-port: Alternativt sätt att ansluta din iPad till dockningsstationen med en s.k. Lightning-adapter för USB. Använd USB-porten om din iPad inte är kompatibel med en Lightning-kabel eller om din iPad inte passar i dockningsstationens kontakt. Observera att när din iPad är ansluten till dockningsstationen via den primära anslutningen (placerad i dockan och ansluten via Lightning-adaptern) fungerar inte USB-porten samtidigt. Anslutningen via USB-porten kan endast användas när din iPad inte är placerad i dockningsstationen.

3. Mikro-USB-port: Endast för service som görs av Polar.

1. Dockans knapp: Tryck på knappen för att visa spelarnummer på sensorerna när dockan inte är ansluten till ett vägguttag.

Polar Pro-sensor

1a. Spelarnummer: När en sensor är i dockan visas spelarnumret. När en sensor inte är i dockan kan du trycka på kontakterna på baksidan av sensorn med fingrarna för att numret ska visas. När du bär sensorn kan du trycka på displayen två gånger för att visa numret.

2a. Puls: En hjärtsymbol visas när pulsen har detekterats.

2b. GPS: Satellitsymbolen slutar blinka när GPS- signalen har hittats.