Avsluta träningspass

Avsluta träningspass och spara träningsdata

1. Tryck på i det övre vänstra hörnet.
  2. Tryck på Spara för att avsluta och spara registreringen av träningspasset.

När du har avslutat träningspasset, före synkronisering, kan du visa data från träningspasset i appen. Du kan bland annat se distans, detaljerad information om hastighet och puls samt sprintinformation.

När du avslutar ett träningspass visas en animering som anger att passet sparas.

Om tiden mellan träningspassfilerna är mindre än en minut slår iPad samman filerna till ett enda träningspass när filerna synkroniseras.

Avsluta träningspass och radera

1. Tryck på i det övre vänstra hörnet.
  2. Tryck på Radera för att avsluta och radera registreringen av träningspasset.