Introduktion

Polar Skosensor Bluetooth® Smart er det bedste valg til at forbedre din løbeteknik og effektivitet. Ved hjælp af følsomme sensorer får man meget nøjagtige målinger af hastighed, distance, løbekadence og skridtlængde.

Polar Skosensor Bluetooth® Smart er kompatibel med Bluetooth® Smart Ready-enheder, der understøtter Bluetooth® løbehastigheds- og kadenceservice.

Du kan bruge din sensor med en lang række førende fitness-apps samt med Polar-produkter, der bruger Bluetooth® Smart. Se de kompatible produkter på support.polar.com.