RS800CX Bruksanvisning

1. PRESENTATION

Grattis! Du har köpt ett avancerat träningsverktyg med en mängd funktioner som du kan använda för att skräddarsy din träning efter dina personliga önskemål och behov. I denna bruksanvisning finns instruktioner som hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din RS800CX träningsdator.

Den senaste versionen av denna användarhandbok kan laddas ner på http://www.polar.com/support. För videohandledning, gå till http://www.polar.com/en/support/video_tutorials.

↑ Tillbaka till början