RS800CX Korisnički priručnik

2. DIJELOVI MONITORA SRČANE FREKVENCIJE

  1. Polar RS800CX monitor srčane frekvencije: prikazuje i sprema otkucaje srca i druge podatke tijekom vježbanja.

  2. 2. Polar WearLink® W.I.N.D. primopredajnik: šalje signal otkucaja srca u monitor srčane frekvencije. Uključuje priključak i pojas.

CD-ROM: sadrži Polar ProTrainer 5 TM softver i kompletni korisnički priručnik.

Najnovija inačica ovog korisničkog priručnika se može skinuti s http://www.polar.fi/support.

Opcijska dodatna oprema

 

  1. Polar s3 senzor brzine trčanja TM W.I.N.D.: prenosi signal brzine/ritma trčanja i udaljenosti u monitor srčane frekvencije. Također mjeri ritam trčanja i dužinu koraka.

  2. Polar G3 GPS senzorTM : pruža podatke o brzini, udaljenosti i lokaciji, kao i informacije o stazi, u svim sportovima na otvorenom, koristeći GPS (Global Positioninh System) tehnologiju. Prebacite vaše podatke o stazi u Polar ProTrainer 5 softver kako bih ih pregledali u Google Earth servisu ili pretvorili u GPX datoteku. Za više informacija, pogledajte upute za softver.

  3. Polar senzor brzineTM W.I.N.D.: mjeri brzinu i udaljenost tijekom vožnje bicikla.

  4. Polar senzor ritmaTM W.I.N.D.: mjeri ritam, odnosno broj okretaja pedala u minuti.

Prilikom uporabe Polar G3 GPS senzora s Polar s3 senzorom brzine trčanja ili Polar senzorom brzine, GPS će se koristiti samo za određivanje lokacije i praćenje rute. Međutim, ako s3 senzor brzine trčanja ili senzor brzine vožnje nisu u dometu (npr. promjeni se vrsta sporta tijekom vježbanja), monitor srčane frekvencije automatski prima podatke o brzini i udaljenosti iz GPS senzora. Na ovaj način se osigurava mjerenje brzine i udaljenosti tijekom vježbanja. Za ponovni početak uporabe s3 senzora brzine trčanja ili senzora brzine, dugo pritisnite tipku SVJETLO i odaberite Seek sensor.

↑ Povratak na vrh