RS800CX Brugervejledning

1. INTRODUKTION

Tillykke! Du har købt et komplet træningssystem, der kan skræddersys til dine træningsbehov. Denne brugervejledning indeholder komplette anvisninger til, hvordan du får mest muligt ud af din Polar RS800CX træningscomputer.

Du kan hente den nyeste version af denne brugervejledning på http://www.polar.com/support. Klik ind på http://www.polar.com/en/support/video_tutorials for at se videovejledninger.

↑ Tilbage til toppen