Polar RCX5 Käyttöohje

1. ESITTELY

Onnittelut uuden Polar RCX5 -harjoitustietokoneen hankinnasta! RCX5 on kokonaisvaltainen järjestelmä monilaji- ja kestävyysharjoitteluun. Se tukee harjoitteluasi joka vaiheessa suunnittelusta analysointiin.

Tämä käyttöohje sisältää kattavat tiedot siitä, miten saat parhaan hyödyn harjoitustietokoneestasi.

Voit ladata käyttöohjeen viimeisimmän version osoitteesta www.polar.com/fi/tuki. Videotutoriaaleja löydät osoitteesta http://fi.polar.fi/fi/polar_yhteiso/videot.

  • Polar ZoneOptimizer -ominaisuus mukauttaa harjoitusalueesi lämmittelyn aikana. ZoneOptimizer-ominaisuus mittaa sykevälivaihtelusi ja määrittää harjoitusalueet sen perusteella.

  • Polar-kestävyysohjelmat juoksuun ja pyöräilyyn ovat juuri sinun kuntotasollesi sovitettuja harjoitusohjelmia. Ohjelma määrittää sinulle sopivat harjoitusten kestot ja tehot sekä kertoo minä viikonpäivinä harjoittelemalla saavutat optimaalisen hyödyn. Yhdessä Polar ZoneOptimizer -toiminnon kanssa harjoitusohjelma siis muokkaa harjoituksia mukautettujen harjoitusalueidesi mukaan.

  • RCX5-harjoitustietokoneessa on valittavana neljä oletusarvoista Lajiprofiilia. Voit myös luoda omia Lajiprofiileja WebSync-ohjelmassa ja siirtää ne harjoitustietokoneellesi DataLink-tiedonsiirtoyksiköllä. Lajiprofiileja voi helposti vaihtaa harjoittelun aikana ilman turhia pysähdyksiä.

  • Kuvaaja kertyneestä harjoituskuormituksesta on tarkasteltavissa polarpersonaltrainer.com-palvelussa. Siirtämällä harjoitustietosi rannelaitteesta polarpersonaltrainer.com-palveluun voit seurata kuormitustasi ja palautumistasi harjoituspäiväkirjan avulla. Pitämällä säännöllisesti silmällä harjoituskuormitusta ja palautumista opit tunnistamaan omat rajasi, välttämään yli- tai aliharjoittelua ja mukauttamaan harjoituksien tehon ja keston vastaamaan päivittäisiä ja viikoittaisia tavoitteitasi.

  • Polar WearLink®+ Hybrid / Polar H2 -sykesensori toimii myös vedessä.

  • Kisavauhti-ominaisuuden avulla pidät vauhtisi tasaisena ja saavutat helposti tietylle matkalle asettamasi tavoiteajan.

↑ Sivun alkuun