Polar RCX5 Uporabniški priročnik

1. UVOD

Čestitke ob nakupu vašega novega vadbenega računalnika Polar RCX5! Je popoln vadbeni sistem za atlete, ki trenirajo več športov ter vzdržljivostne atlete in podpira vašo vadbo od načrtovanja do same vadbe do analiziranja.

Ta uporabniški priročnik vsebuje popolna navodila, ki vam bodo v pomoč, da boste kar najbolje izkoristili svoj vadbeni računalnik.

Najnovejšo različico tega uporabniškega priročnika si lahko prenesete s www.polar.com/support. Za video prikaze pojdite na http://www.polar.com/en/support/video_tutorials.

  • Funkcija Polar ZoneOptimizer med ogrevanjem osebno prilagaja območja vašega srčnega utripa. Funkcija ZoneOptimizer meri spremenljivost vašega srčnega utripa in določa vaša osebna športna območja.

  • Polarjevi programi vzdržljivosti za tek in kolesarjenje so osebno prilagojeni vadbeni programi za vašo osebno raven telesne pripravljenosti. Vadbeni program vas vodi do pravilnega načina izvajanja vadbe z opredeljevanjem količine vadbe, intenzivnosti vadbe in določanjem dnevov za vadbo za optimalno izboljšavo telesne pripravljenosti. Vadbeni program sodeluje s funkcijo Polar ZoneOptimizer, in vadbeni programi so spremenjeni v skladu z vašimi osebno prilagojenimi športnimi območji.

  • Vadbeni računalnik RCX5 ima na voljo štiri privzete športne profile med katerimi lahko izbirate. Prav tako pa si lahko v programski opremi WebSync ustvarite lastne športne profile in jih s pomočjo enote za prenos podatkov DataLink prenesete na vaš vadbeni računalnik. Preklapljanje med športnimi profili med vadbo je enostavno, ni se vam treba ustaviti in preklopili boste kot bi mignili.

  • Graf kumulativne vadbene obremenitve je na voljo na polarpersonaltrainer.com. Prenesite rezultate vadbe z vašega vadbenega računalnika na polarpersonaltrainer.com in spremljajte vašo vadbeno obremenitev in okrevanje v vašem dnevniku vadbe. Neprestano spremljanje vadbene obremenitve in okrevanja vam bo pomagalo prepoznati vaše osebne meje, preprečiti prekomerno ali nezadostno vadbo in prilagoditi intenzivnost ter trajanje vadbe glede na vaše dnevne in tedenske cilje.

  • Senzor srčnega utripa Polar WearLink®+ hibridni / Polar H2 delujeta tudi v vodnih aktivnostih.

  • Tekmovalni tempo vam pomaga ohranjati stalen tempo in doseči ciljni čas za določeno razdaljo.

↑ Nazaj na vrh