Polar RCX5 Manualul utilizatorului

1. INTRODUCERE

Felicitări pentru achiziţia unui nou calculator pentru antrenament Polar RCX5! Acesta este un sistem complet pentru antrenament pentru atleţi care practică mai multe sporturi şi atleţi de anduranţă şi care vă ajută în timpul antrenamentului, de la planificare, antrenament şi până la analiză.

Acest manual de utilizare include instrucţiuni complete, ajutându-vă să obţineţi maximum de la calculatorul pentru antrenament.

Cea mai nouă versiune a acestui manual de utilizare poate fi descărcată de la www.polar.com/support. Pentru tutoriale video, mergeţi la http://www.polar.com/en/support/video_tutorials.

  • Funcţia Polar ZoneOptimizer personalizează zonele de ritm cardiac în timpul încălzirii. Funcţia ZoneOptimizer măsoară variabilitatea ritmului dumneavoastră cardiac şi determină zonele dumneavoastră de sport personale.

  • Programele Polar Endurance pentru alergare şi ciclism sunt programe de antrenament personalizate pentru nivelul formei fizice a fiecărui individ. Programul de antrenament vă ghidează pentru a vă antrena în mod corect prin definirea volumului antrenamentului, intensităţii antrenamentului şi alocării antrenamentului în zilele săptămânii, pentru îmbunătăţirea optimă a formei fizice. Programul de antrenament funcţionează împreună cu funcţia Polar ZoneOptimizer şi sesiunile programului de antrenament sunt modificate conform zonelor dumneavoastră de sport personalizate.

  • Calculatorul pentru antrenament RCX5 are patru profiluri Sport implicite din care puteţi alege. Puteţi crea, de asemenea, propriile profiluri sportive în software-ul WebSync, pe care le puteţi descărca în calculatorul dumneavoastră pentru antrenament, folosind unitatea de transfer al datelor DataLink. Este uşor să treceţi de la un profil sportiv la altul în timpul antrenamentului, nu este necesar să vă opriţi, faceţi acest lucru din mers.

  • Graficul cumulativ pentru încărcarea antrenamentului este disponibil la polarpersonaltrainer.com.Transferaţi rezultatele antrenamentului din calculatorul pentru antrenament în polarpersonaltrainer.com şi monitorizaţi încărcarea antrenamentului şi recuperarea în jurnalul antrenamentului. Monitorizarea continuă a încărcării antrenamentului şi a recuperării vă va ajuta să vă recunoaşteţi limitele personale, să evitaţi supra- sau subantrenarea şi să reglaţi intensitatea şi durata antrenamentului conform ţintelor dumneavoastră zilnice şi săptămânale

  • Senzorul pentru ritm cardiac Polar WearLink®+ Hybrid / Polar H2 funcţionează şi în activităţi acvatice.

  • Caracteristica Ritmul cursei vă ajută să menţineţi un ritm constant şi să vă atingeţi ţinta de timp pentru o anumită distanţă.

↑ Înapoi sus