Brukerhåndbok for Polar RCX5

1. INNLEDNING

Gratulerer med ditt kjøp Polar RCX5 treningscomputer! Dette produktet er et fullstendig treningssystem for multisports- og utholdenhetsutøvere, og det vil støtte treningen din fra planlegging, trening og videre til analyse.

Denne brukerhåndboken inneholder fullstendige instruksjoner for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningscomputeren.

Den siste versjonen av denne brukerhåndboken kan lastes ned fra www.polar.com/support. Gå til http://www.polar.com/en/support/video_tutorials hvis du vil se videoveiledninger.

• Polar ZoneOptimizer-funksjonen tilpasser hjertefrekvenssonene dine under oppvarming. ZoneOptimizer-funksjonen måler hjertefrekvensvariabiliteten og fastsetter dine personlige sportssoner.

• Polar Endurance-programm for løping og sykling er personlig tilpassede treningsprogram for ditt individuelle kondisjonsnivå. Treningsprogrammene veileder deg til å trene på riktig måte ved å definere treningsvolum, treningsintensitet og treningsplassering på ukedager for optimal kondisjonsforbedring. Treningsprogrammene fungerer sammen med Polar ZoneOptimizer-funksjonen, og treningsprogramøktene endres i henhold til dine personlig tilpassede sportssoner.

• RCX5-treningscomputeren har fire standard sportsprofiler som du kan velge mellom. Du kan også opprette dine egne sportsprofiler i WebSync-programvaren og laste dem ned til treningscomputeren ved hjelp av DataLink-enheten for dataoverføring. Det er enkelt å bytte sportsprofiler under trening - du trenger ikke å stoppe og kan gjøre det mens du er i gang.

• Et diagram som viser kumulativ treningsbelastning er tilgjengelig på polarpersonaltrainer.com. Overfør treningsresultatene fra treningscomputeren til polarpersonaltrainer.com, og følg med på treningsbelastning og restitusjon i treningsdagboken. Kontinuerlig overvåkning av treningsbelastning og restitusjon vil hjelpe deg med å identifisere personlige grenser, unngå overtrening eller undertrening og justere treningsintensiteten og varigheten i henhold til dine daglige og ukentlige mål.

• Polar WearLink®+ Hybrid / Polar H2-pulssensoren fungerer også under vannaktiviteter.

• Funksjonen for løpsfart hjelper deg med å holde en jevn fart og oppnå tidsmålet for en angitt distanse.

↑ Tilbake til toppen