Gebruiksaanwijzing Polar RCX5

1. INLEIDING

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe Polar RCX5 trainingscomputer! Dit complete trainingssysteem is ideaal voor multi- en duursporters en ondersteunt uw training vanaf de planning tot en met de analyse.

Deze gebruiksaanwijzing bevat volledige instructies en helpt u het maximale uit uw trainingscomputer te halen.

De laatste versie van deze gebruiksaanwijzing kunt u downloaden op www.polar.com/support. Ga naar http://www.polar.com/en/support/video_tutorials voor video-instructies.

  • Met de functie Polar ZoneOptimizer kunt u uw hartslagzones personaliseren tijdens de warming-up. Deze functie meet uw hartslagvariatie en bepaalt uw persoonlijke sportzones.

  • Polar duurtrainingsprogramma's voor hardlopen en fietsen zijn gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor uw eigen conditieniveau. Het trainingsprogramma begeleidt u bij een juiste trainingswijze door de hoeveelheid trainingen, de trainingsintensiteit en de planning op werkdagen te definiëren voor optimale conditieverbetering. Het trainingsprogramma werkt samen met de Polar ZoneOptimizer-functie, zodat de trainingsprogramma's worden afgestemd op uw persoonlijke sportzones.

  • De RCX5 trainingscomputer heeft vier standaard sportprofielen waaruit u kunt kiezen. U kunt ook uw eigen sportprofielen maken in de WebSync-software en deze met de DataLink overdragen naar uw trainingscomputer. Tijdens de training kunt u snel en eenvoudig wisselen tussen de sportprofielen, u hoeft uw training hierbij niet te onderbreken.

  • Op polarpersonaltrainer.com. is een grafiek van de cumulatieve trainingsbelasting beschikbaar. Draag trainingsresultaten van uw trainingscomputer over naar polarpersonaltrainer.com en volg uw trainingsbelasting en herstelstatus in uw trainingsdagboek. Het voortdurend volgen van de trainingsbelasting en herstel helpt u uw persoonlijke limieten te herkennen, over- en ondertraining te voorkomen, en de duur en intensiteit van de training af te stemmen op uw dagelijkse en wekelijkse trainingsdoelen.

  • De Polar WearLink®+ Hybride / Polar H2 hartslagsensor registreert de hartslag ook in het water.

  • De Race Pace-functie helpt u het gewenste tempo te behouden en uw streeftijd voor een bepaalde afstand te behalen.

↑ Terug naar boven