Polar RCX5 Használati útmutató

1. BEVEZETÉS

Gratulálunk az új Polar RCX5 pulzusmérő órájához! Az állóképességi sportolóknak és multisport edzéseket végzőknek kialakított óra hasznos segítséget nyújt az edzést a tervezéstől az edzésen keresztül, egészen annak elemzésig.

A használati útmutatóban teljes körű utasításokat talál annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki pulzusmérő órájából.

A használati útmutató legfrissebb verziója letölthető a www.polar.com/support címről. Videós bemutatóanyagokat a http://www.polar.com/en/support/video_tutorials címen talál.

  • A Polar ZoneOptimizer funkció bemelegítés közben személyre szabja pulzuszónáit. A Zone Optimizer funkció méri a pulzusszám változékonyságát és ez alapján határozza meg a személyes sportzónákat.

  • A futók és kerékpárosok részére kifejlesztett Polar állóképességi (Endurance) programok az egyéni edzettségi szintnek megfelelő edzőprogramokat kínálnak. Az optimális fejlődés érdekében az edzőprogramok az edzés mennyisége, intenzitása és az edzés napok meghatározása alapján, segítenek az Ön számára megfelelő edzések felépítésében. Az edzésprogram együttműködik a Polar ZoneOptimizer funkcióval, és az edzésprogram egyes edzései a személyes sportzónáknak megfelelően módosulnak.

  • Az RCX5 pulzusmérő órák gyárilag tartalmaznak Sport profilokat, melyek közül szabadon választhat. Saját sport profilját is létrehozhatja a WebSync programmal, majd a DataLink adatátviteli eszközzel letöltheti ezeket pulzusmérő órájára. Edzés közben könnyedén, megállás nélkül válthat a sport profilok között.

  • A kumulatív edzésterhelési grafikon a polarpersonaltrainer.com címen érhető el. Töltse fel az edzési eredményeket a pulzusmérő óráról a polarpersonaltrainer.com címre és edzésnaplójában kövesse nyomon az egyes edzések intenzitását és a pihenési időket. Az edzésterhelés és pihenési idők folyamatos ellenőrzésével megismerheti saját határait, elkerülheti az alul, vagy túledzettséget, valamint napi vagy heti céljaihoz igazíthatja az edzés intenzitását és időtartamát.

  • A Polar H2 / WearLink®+ és a hibrid pulzusmérő vízi sportoknál is használható.

  • A Versenytempó funkció segít az állandó tempó megtartásában, és adott távolságra vonatkozó célidő teljesítésében.

↑ Vissza az oldal tetejére