RCX5 Korisnički priručnik

1. UVOD

Čestitamo vam na kupnji novog računala za vježbanje Polar RCX5! To je potpuni sustav za vježbanje za multisportske i izdržljive sportaše a podupire vaše vježbanje od planiranja preko vježbanja pa sve do analize.

Ovaj korisnički priručnik uključuje sve upute i pomaže vam da dobijete najviše od vašeg računala za vježbanje.

Najnoviju verziju korisničkog priručnika možete preuzeti na www.polar.com/support. Za video vodiče idite na http://www.polar.com/en/support/video_tutorials.

  • Značajka Polar ZoneOptimizer osobno prilagođava vaše zone brzine otucaja srca tijekom zagrijavanja. Značajka ZoneOptimizer mjeri promjenjivost brzine otkucaja srca i utvrđuje vaše osobne sportske zone.

  • Polar Endurance programi za trčanje i biciklizam su prilagođeni programi za vježbanje za vašu osobnu razinu kondicije. Program vježbanja vodi vas da pravilno vježbate određujući pritom količinu, jačinu i raspored vježbanja u tjednu radi postizanja optimalnog poboljšanja kondicije. Program vježbanja radi zajedno sa značajkom Polar ZoneOptimizer, a sesije programa vježbanja mijenjaju se sukladno vama prilagođenim sportskim zonama.

  • Računalo za vježbanje RCX5 koristi četiri zadana Sportska profila koja možete odabrati. Možete kreirati i vaše osobne sportske profile u softveru WebSync te ih preuzeti na vaše računalo za vježbanje pomoću uređaja za prijenos podataka DataLink. Postupak izmjene sportskih profila za vrijeme vježbanja je jednostavan, bez potrebe zaustavljanja, sve obavljate u hodu.

  • Grafički prikaz kumulativnog opterećenja dostupan je na polarpersonaltrainer.com. Prenesite rezultate vježbanja s vašeg računala na polarpersonaltrainer.com i pratite opterećenje i oporavak od vježbanja u dnevniku vježbanja. Stalno praćenje opterećenja i napredka od vježbanja pomaže vam u određivanju osnovnih ograničenja, izbjegavanju pretjerano jakog ili slabog vježbanja te prilagoditi jačinu i trajanje prema vašim dnevnim i tjednim ciljevima.

  • Polar WearLink®+ Hybrid / Polar H2 senzor brzine otkucaja srca radi i u vodenim aktivnostima.

  • Značajka Race Pace pomaže vam da održite odmjeren tempo i postignete ciljano vrijeme za postavljenu udaljenost.

↑ Povratak na vrh