Brugervejledning til Polar RCX5

1. INTRODUKTION

Tillykke med købet af din nye Polar RCX5 træningscomputer! Det er et komplet træningssystem til multisports- og udholdenhedsatleter, som understøtter din træning lige fra planlægningen gennem træningen og til analysen.

Denne brugervejledning indeholder komplette anvisninger, så du kan få mest muligt ud af din træningscomputer.

Den nyeste version af denne brugervejledning kan hentes på www.polar.com/support. For at se videovejledninger kan du klikke ind på http://www.polar.com/en/support/video_tutorials.

• Polar ZoneOptimizer-funktionen gør dine pulszoner personlige under opvarmningen. ZoneOptimizer-funktionen måler din pulsvariation og beregner dine personlige sportszoner.

• Polars udholdenhedsprogrammer til løb og cykling er personlige træningsprogrammer til dit personlige konditionsniveau. Træningsprogrammet vejleder dig til at træne på den korrekte måde ved at definere træningsmængden, træningsintensiteten og træningsplaceringen på ugedage for optimal konditionsforbedring. Træningsprogrammet fungerer sammen med Polar ZoneOptimizer-funktionen, og passene i træningsprogrammet modificeres alt efter dine personlige sportszoner.

• RCX5 træningscomputeren har fire standard-sportsprofiler, du kan vælge mellem. Du kan også oprette dine egne sportsprofiler i WebSync-softwaren og downloade dem til din træningscomputer ved hjælp af DataLink-dataoverførselsenhed. Det er nemt at skifte mellem sportsprofiler under træning. Det er ikke nødvendigt at stoppe, man kan gøre det på farten.

• Graf over akkumuleret træningsbelastning er tilgængelig på polarpersonaltrainer.com. Overfør træningsresultater fra din træningscomputer til polarpersonaltrainer.com, og følg din træningsbelastning og restitution i træningsdagbogen. Derved kan træningsdagbogen hjælpe dig med at holde dine personlige mål og at undgå at træne for meget eller for lidt i forhold til din målsætning. Polar WearLink®+ Hybrid / Polar H2 pulsmåler kan også bruges til vandaktiviteter.

• Race Pace-funktionen hjælper dig med at holde et stabilt tempo og nå dit mål for en indstillet distance.

↑ Tilbage til toppen