Polar RCX3 Käyttöohje

1. ESITTELY

Onnittelut uuden Polar RCX3 -harjoitustietokoneen hankinnasta! RCX3-harjoitustietokone tarjoaa käyttöösi kokonaisvaltaisen järjestelmän, joka opastaa sinua harjoittelussasi.

Tämä käyttöohje sisältää kattavat tiedot siitä, miten saat parhaan hyödyn harjoitustietokoneestasi.

Voit ladata käyttöohjeen viimeisimmän version osoitteesta www.polar.com/fi/tuki. Videotutoriaaleja löydät osoitteesta http://fi.polar.com/fi/polar_yhteiso/videot.

Tärkeimmät toiminnot ja hyödyt

Lajiprofiilitoiminnon ansiosta harjoituksen aloittaminen on helppoa. RCX3-harjoitustietokoneessa on neljä lajiprofiilia: yksi juoksua, kaksi pyöräilyä ja yksi muita lajeja varten.

Polar Sport Zones -toiminto auttaa harjoittelemaan sopivalla teholla. Voit lukita harjoituksen tavoitesykealueen. RCX3 ilmoittaa visuaalisella hälytyksellä ja äänimerkillä, jos sykkeesi nousee tavoitealueen yläpuolelle tai laskee sen alapuolelle.

Polar ZoneOptimizer -ominaisuus mukauttaa harjoitusalueesi lämmittelyn aikana. ZoneOptimizer-ominaisuus mittaa sykevälivaihtelusi ja määrittää harjoitusalueet sen perusteella.

Polar-kestävyysohjelmat juoksuun ja pyöräilyyn ovat juuri sinun kuntotasollesi sovitettuja harjoitusohjelmia. Ohjelma määrittää sinulle sopivat harjoitusten kestot ja tehot sekä kertoo minä viikonpäivinä harjoittelemalla saavutat optimaalisen hyödyn. Yhdessä Polar ZoneOptimizer -toiminnon kanssa harjoitusohjelma siis muokkaa harjoituksia mukautettujen harjoitusalueidesi mukaan.

Harjoituksen vaikutus -toiminto antaa kirjallista palautetta suorituksestasi, mikä auttaa ymmärtämään harjoittelun hyötyjä paremmin.

Polarpersonaltrainer.com-palvelun Harjoituskuormitus-toiminnon kalenterinäkymässä näet helposti harjoituksen rasittavuuden ja tarvittavan palautumisajan ennen seuraavaa harjoitusta. Pitämällä säännöllisesti silmällä harjoituskuormitusta ja palautumista opit tunnistamaan omat rajasi, välttämään yli- tai aliharjoittelua ja mukauttamaan harjoitusohjelmasi vastaamaan päivittäisiä ja viikoittaisia tavoitteitasi.

↑ Sivun alkuun